Un model de la Dacia i-a uimit pe francezi

Marti, 12 Mai 2015, ora 17:17
7684 citiri
Un model de la Dacia i-a uimit pe francezi
Foto: Facebook/ Dacia Romania

Jurnalistii francezi se declara uimiti de un model al celor de la Dacia.

MPV-ul Lodgy este autoturismul Dacia care a produs o impresie atat de puternica in randul ziaristilor din Hexagon, care considera ca este o optiune extrem de serioasa pentru oricine vrea sa cumpere o masina din aceasta clasa.

Specialistii publicatiei Caradisiac au "disecat" Lodgy-ul, dupa care si-au prezentat concluziile intr-un material destul de amplu.

Francezii incep analiza sfatuindu-i pe cei interesati sa se fereasca de cel mai ieftin Lodgy, care costa sub 10 mii de euro, si sa incerce in schimb sa cumpere o versiune de varf, care este oricum mai ieftina decat cele ale concurentilor.

"Lodgy este oferit la un pret de baza de 9.990 de euro, departe de cei 20 de mii de euro ai concurentei. Feriti-va, totusi, de acest model deoarece aveti putine optiuni si un motor mic, de 82 de cai putere. In plus, nu aveti nici optiunea pentru randul suplimentar de scaune. O oferta foarte buna este Lodgy-ul cu motorul diesel de 110 cai putere, sistem de navigatie, geamuri electrice, jante de aliaj pe 16 inci, totul la 16.300 de euro. Un pret rezonabil daca il comparam cu cel al unui Renault Scenic, vedeta clasei MPV. Iar cu mai putin de 500 de euro obtineti si randul suplimentar de scaune si ne indreptam deja spre Grand Scenic.

Spatiul interior este foarte generos, iar pasagerii nu sunt inghesuiti nici macar pe al treilea rand de scaune. Dar asta nu e tot. Portbagajul este urias, de peste 800 de litri in varianta cu cinci locuri si 207 litri in asezarea cu sapte locuri, ceea ce este mai mult decat decent", scriu francezii.

Acestia au descoperit si cateva dintre punctele slabe ale Daciei, evidentiind faptul ca plasticul din interior este dur si destul de slab calitativ, designul este unul conservator, antofonarea nu este cea mai buna, acest lucru simtindu-se la viteze mai mari, precum si faptul ca varianta de baza nu poate fi echipata cu sapte locuri.

Insa, asa cum spun chiar autorii materialului, pretul este principalul avantaj al lui Lodgy, acesta fiind mult mai ieftin decat concurentii directi, desi ofera o gama larga de optiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#Dacia Lodgy Franta, #Dacia Lodgy presa Franta, #Dacia model Franta , #modele
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Francezii sunt uimiti de o masina frantuzeasca produsa in...