Model inedit de la Dacia

Marti, 31 Martie 2015, ora 12:12
5404 citiri
Model inedit de la Dacia
Foto: Dacia

Dacia anunta ca a creat si livrat deja primele vehicule Duster destinate serviciilor de Ambulanta.

Prima comanda a venit din Africa, mai exact Angola, acolo unde vor fi insa comercializate sub marca Renault.

Iata comunicatul Dacia:

"Dacia, impreuna cu societatea Romturingia, din Campulung Muscel, specializata in conversia si amenajarea de caroserii, anunta livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de Ambulanta.

Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren.

Produsul rezultat in urma cooperarii dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie (RTR) si cei de la Romturingia este o ambulanta de tip A1, aceasta fiind omologata conform normelor europene in domeniu.

Vehiculul are la baza structura modelului Duster

Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, oferind astfel spatiul necesar pentru instalarea, in compartimentul creat in spatele locurilor fata, a intregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav si a unui insotitor, impreuna cu echipamentele medicale necesare acordarii primului ajutor.

Primele vehicule Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Pe langa atributele practice si raportul inegalabil prestatii/pret, modelele Duster ambulanta carosate de Romturingia ofera avantajul capacitatii de interventie in zone extrem de dificile, inaccesibile in mod obisnuit pentru majoritatea ambulantelor clasice.

Noul vehicul special ilustreaza, odata in plus, buna colaborare dintre Grupul Renault Romania si societatea Romturingia, una dintre cele mai importante companii din tara specializate in activitatea de carosare.

Printre rezultatele recente ale acestui parteneriat de durata se numara si vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat, incepand de anul trecut, in dotarea flotei OMV Petrom".

I.G.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Dacia Duster ambulanta , #Renault