Renault a inregistrat numele Kanjara! E numele SUV-ului Dacia?

Marti, 28 Iulie 2009, ora 08:10
1470 citiri
Renault a inregistrat numele Kanjara! E numele SUV-ului Dacia?

Renault a inregistrat marca Kanjara in cadrul Institutului National al Proprietatii Intelectuale din Franta. Numele SUV-ului Dacia e din ce in ce mai clar.

Zvonurile conform carora Dacia ar pregati un nume inedit pentru viitorul sau SUV, care va fi prezentat in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, au inceput sa circule pe internet de cateva zile bune. Ei bine, francezii de la CarTech confirma astazi partial ceea ce in prima faza parea doar un zvon: Renault a inregistrat numele Kanjara in cadrul Institutului National al Proprietatii Intelectuale din Franta.

Conform datelor prezentate de jurnalistii francezi, inregistrarea denumirii este valabila la nivel european, Renault urmand sa lanseze un model cu acest nume care va fi prezent pe cele mai importante piete ale Batranului Continent.

Evident, raman inca rezerve legate de destinatia finala a modelului, deoarece nu este specificat nicaieri foarte clar care va fi marca beneficiara a denumirii inregistrate de Renault. Insa potrivirea este mult prea evidenta pentru ca informatiile sa fie false.

Va reamintim sensul numelui: Kanjara este o denumire indiana de origine sanscrita, sensul cuvantului fiind "bland". Pe langa faptul ca este utilizat de indieni ca nume pentru copiii lor, Kanjara este si denumirea unui sat indian din districtul Yavatmal, Maharashtra.

Citeste mai mult pe site-ul Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Dacia SUV, #Dacia Kanjara, #nume noua Dacia , #Renault