Jurnalistii de la Top Gear, fascinati de Dacia Sandero: E cea mai tare masina din lume!

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 20:14
18943 citiri
Jurnalistii de la Top Gear, fascinati de Dacia Sandero: E cea mai tare masina din lume!
Foto: Dacia

Jurnalistii de la renumita publicatie britanica Top Gear au realizat un test drive cu Dacia Sandero in Norvegia si s-au declarat fascinati de masina constructorului de la Mioveni.

Intr-un peisaj mirific, Top Gear a testat Dacia Sandero pe strazile din Novergia, iar concluzia a fost surprizantoare: britanicii au descoperit ceea ce numesc "cea mai tare masina din lume".

Oricat de ciudata ar parea afirmatia lor, jurnalistii de la Top Gear noteaza ca au fost cuceriti de simplitatea Daciei Sandero.

"Cea mai tare masina din lume este o Dacia Sandero albastru inchis, cu jante de aliaj si o aerodinamica slaba. Nu este o luare de pozitie furioasa impotriva a ceea ce este tare. Asta este adevarul! Nu pentru ca este rapida - micuta noastra avea un motor de 89 de cai putere - sau scumpa, deoarece o poti cumpara in versiunea de baza de la 5.995 de lire sterline, fiind cea mai ieftina masina din Marea Britanie.

Nu spunem asta pentru ca este frumoasa sau manevrabila precum un Lotus. O spunem pentru ca este aici, acum. Un factor pentru aventura. Teoria mea este ca cea mai tare masina din lume este cea pe care o ai", a scris autorul articolului.

Top Gear mai noteaza ca pe parcursul testului jurnalistii au descoperit ca Dacia Sandero este "o masina distractiva", in pofida ideilor preconcepute cu care au plecat la drum.

C.S.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Dacia Sandero Top Gear, #test drive Dacia Sandero Top Gear , #Sandero
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Britanicii au un oarecare fair-play, atunci cind nu pot face altfel.