Ziare.com

Dacia a cerut peste 10 milioane de euro de la stat pentru noul Logan

Duminica, 01 Mai 2011, ora 17:23

   

Dacia a cerut peste 10 milioane de euro de la stat pentru noul Logan
Uzina Automobile Dacia a cerut ajutoare de la stat de 42.4 milioane de lei (10.5 milioane de euro) in anul 2010, pentru noua generatie de Logan, care urmeaza sa iasa pe piata in 2012.

Proiectul pentru care Dacia a solicitat finantare are numele de cod x 52 si urmeaza sa fie cea mai avansata versiune Logan pe care o socate uzina de la Mioveni, conform Realitatea TV.

Tot anul trecut, constructorul auto a obtinut finantare nerambursabila in valoare de 20 milioane lei pentru punerea in functiune a unei linii de productie pentru noua familie de motoare Euro 5, care cuprinde propulsoarele H4 si H5. Fondurile au fost obtinute prin Programul Operational Sectorial 'Cresterea Competitivitatii Economice', cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 11,4 miliarde de lei (aproximativ 2,7 miliarde euro), in crestere cu 26,6% fata de nivelul de 9 miliarde lei obtinut in 2009, vanzand 341.322 de masini.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2277 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Subventie

la o firma cu o cifra de afaceri de 2,7 miliarde i se mai da milioane subventie ??? Ce democratie este asta ??? Asta e comertul liber ?De ce nu dam la toate firmele subventii ?
Guvern de Kakao

 

Probabil ca,

asta este procentul din taxa de mediu, pentru prima inmatriculare.Si, don'Stroe C.stie dece si cum.

Bani dati Daciei, se reintorc la styat din marirea numarului de masini vandute impozitate, asigurate si... rabat la cumparare de fdcatre stat.

Nimic nu se pierde. In plus se mentiocurile de munca si statul nu plateste ajutoare de somaj.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor