Dacia va lansa doua modele noi in 2012 - Oficial

Joi, 10 Februarie 2011, ora 15:36
4689 citiri
Dacia va lansa doua modele noi in 2012 - Oficial

Dacia isi va mari gama cu doua modele noi in 2012, un automobil de familie si un autovehicul comercial usor.

Potrivit unui comunicat remis joi de grupul francez Renault, marca Dacia va primi doua noi modele in 2012, un model de familie complet nou si o utilitara de dimensiuni mici.

In cazul primului model este vorba, cel mai probabil, de monovolumul despre care atat presa interna, cat si cea internationala vorbeste de cateva luni, acesta urmand sa fie construit la uzina pe care Dacia o construieste in nordul Africii.

Desi inca nu exista informatii legate de cel de-al doilea model, exista posibilitatea ca utilitara de dimensiuni mici sa fie un pick-up bazat pe ideea constructiva a Daciei Duster.

In alta ordine de idei, in Europa, Renault va introduce, pe langa automobilele electrice dezvoltate impreuna cu Nissan, mai multe modele noi, precum Twingo phase 2 in 2011 si o noua varianta de Clio in 2012.

Noul concept Captur va fi prezentat publicului in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#modele noi Dacia 2012, #monovolum Dacia, #pick up Dacia, #Dacia Duster , #stiri Dacia