Muncitorii de la Automobile Dacia vor primi 760 de lei de Craciun

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 13:09
1533 citiri
Muncitorii de la Automobile Dacia vor primi 760 de lei de Craciun

Cei aproximativ 14.000 de salariati ai Uzinei Dacia vor incasa prime de Sarbatori in valoare neta de 760 de lei.

Potrivit responsabilului de relatii cu presa din cadrul SC Automobile Dacia, Roxana Evanghelie, prima oferita tuturor salariatilor se ridica la valoarea neta de 760 lei. "Salariatii vor primi 500 lei in numerar si 260 lei sub forma de tichete-cadou", a precizat purtatorul de cuvant al Uzinei.

Angajatii Dacia au primit deja o parte din bonuri, urmand ca restul primei de Craciun sa se intre in buzunare, esalonat, pana pe 18 decembrie. Anul trecut aceiasi salariati au incasat prime de sarbatori in valoare de 450 de lei, insa 2009 a fost un an excelent pentru Uzina, care a avut foarte multe comenzi. Uzina Dacia se afla printre putinele societati din judetul Arges care reusesc sa acorde prime asa de consistente de sarbatori.

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, 120 de copii de la patru scoli generale din Mioveni, insotiti de 14 profesori, au pregatit un program special de colinde la Dacia si si-au luat ramas bun de la directorul general Francois Fourmont in stil romanesc.

Francois Fourmont a fost emotionat de efortul copiilor si a spus ca muzica romaneasca este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le va pastra in legatura cu tara care l-a adoptat timp sase ani.

"Anul acesta evenimentul a avut o semnificatie speciala, fiind ultima festivitate la care a fost prezent directorul Francois Fourmont. La finalul spectacolului, copiii au fost rasplatiti de Mos Craciun, care le-a oferit tuturor cadouri", se arata intr-un comunicat al Uzinei.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#prima Craciun Automobile Dacia, #prima Craciun, #colinde Automobile Dacia , #stiri Dacia