Schimbari importante la conducerea Dacia - Un roman si un francez la conducerea uzinelor de la Mioveni

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 17:54
1940 citiri
Schimbari importante la conducerea Dacia - Un roman si un francez la conducerea uzinelor de la Mioveni

Uzina Vehicule si Uzina Mecanica si Sasiuri, cele doua mari uzine situate pe platforma industriala Dacia de la Mioveni, au noi directori, incepand cu luna octombrie 2013.

La Uzina Vehicule, Cornel Olendraru il inlocuieste pe Charles Morillo, care iese la pensie, in timp ce conducerea Uzinei Mecanica si Sasiuri va fi asigurata de Philippe Nottez, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Cornel Olendraru, in varsta de 43 de ani, s-a alaturat Dacia in anul 2010, in functia de director fabricatie Uzina Mecanica si Sasiuri, ulterior devenind directorul acesteia. El va coordona activitatea celor 8.400 de angajati ai Uzinei Vehicule Dacia.

"Sunt onorat sa preiau conducerea uzinei de vehicule Dacia, pana ieri, clientul principal al uzinei mecanice. Pe toata platforma de la Mioveni gasesc o echipa de oameni motivati, pasionati de lucrul bine facut si mandri de masinile facute in Romania. Avem sansa de a avea in fabricatie produse noi care se vand foarte bine, noua gama Logan si noul Duster fiind foarte bine primite pe toate pietele lumii.

Ca uzina, atentia noastra cea mai mare este de a raspunde angajamentului luat fata de fiecare client care cumpara o Dacie: o masina de calitate ireprosabila la un pret imbatabil. Nu e intotdeauna lucrul cel mai usor.Un drum lung a fost parcurs pentru a face din marca Dacia o marca cunoscuta si recunoscuta, sunt foarte optimist si increzator in potentialul echipei mele de a merge si mai departe, de a face istorie in lumea atat de competitiva a fabricatiei de automobile", a declarat Cornel Olendraru.

Philippe Nottez, in varsta de 54 de ani, lucreaza la Renault din anul 1984 si are o experienta solida in fabricatie, in diverse uzine ale Grupului. El il inlocuieste in functia de director al Uzinei Mecanica si Sasiuri pe Cornel Olendraru si va coordona activitatea a 3.800 de salariati.

"In primul rand, vreau sa subliniez primirea foarte calduroasa facuta de romani de la inceput, in iulie, cand am venit pentru a descoperi uzina si oamenii, cu ocazia parcursului de integrare in Romania. Inca de atunci am observat ca oamenii sunt foarte motivati, competenti, implicati, adevarati profesionisti si mandri sa lucreze in uzina noastra.

Sunt multumit sa revin in universul mecanic, dupa un an si jumatate petrecut in lumea vehiculelor, cu atat mai mult intr-o uzina a carei organizare este foarte bine structurata in jurul Sistemului de Productie Renault (SPR) si in care toate metodele si instrumentele sunt aplicate cu rigoare. Sunt convins ca avem toate atuurile pentru a face din uzina un actor major al strategiei industriale a Aliantei Renault-Nissan", a declarat Philippe Nottez.

C.P.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#schimbari conducere Dacia, #schimbare sefi Dacia, #sefi noi Dacia, #schimbare conducere Dacia , #stiri Dacia