UPDATE: Masina ministrului Cristian David a accidentat o fetita

Joi, 20 Martie 2008, ora 12:00
2878 citiri
UPDATE: Masina ministrului Cristian David a accidentat o fetita

Masina ministrului de Interne, Cristian David, a fost implicata, joi, intr-un accident de circulatie produs in Capitala. Accidentul s-a produs la intersectia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobantilor, din sectorul 1.

Masina era condusa de soferul ministrului de Interne, iar Cristian David se afla in ea, in drum spre Academia de Politie, unde urma sa participe la un eveniment.

Vehicolul a accidentat usor o fetita de 12 ani, care in prima faza a refuzat sa fie transportata la spital. Cu toate acestea ea a fost internata pentru investigatii la spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu.

Victima a fost externata

Fetita accidentata de masina ministrului de Interne, Cristian David, a fost diagnosticata la Spitalul Grigore Alexandrescu cu o "contuzie la gamba stanga, prin accident rutier", a anuntat purtatorul de cuvant al unitatii, Viorela Nitescu. "La prezentare, pacienta a fost constienta, echilibrata hemodinamic si respirator", a declarat oficialul.

"Pacienta este stabila in acest moment si s-a considerat ca nu necesita spitalizare", a continuat Viorela Nitescu, care a precizat ca fetita de 12 ani a fost supusa la mai multe consultari intradisciplinare, timp de 30 de minute.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu a afirmat ca pacienta fost adusa de familie, ceea ce este in contradictie cu informatiile initiale, potrivit carora fetita fusese transportata la spital chiar de masina ministerului. Viorela Nitescu a mai adaugat ca ministrul David nu a venit la spital. Copilul "a venit si a plecat pe picioarele lui", potrivit purtatorului de cuvant.

La randul sau, ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat ca a discutat, joi, cu managerul spitalului, profesor doctor Coriolan Ulmeanu, caruia i-a cerut sa ia legatura cu politia si sa ceara inceperea unei anchete. Totodata, Nicolaescu a spus ca rezultatele anchetei vor fi facute publice.

Pe de alta parte, ministrul Sanatatii a tinut sa clarifice ca desi spitalul Grigore Alexandrescu este o unitate sanitara de stat, nu inseamna ca "presa poate intra oricand vrea".

Identitatea fetitei accidentate nu a fost dezvaluita, la cererea familiei.

A fost deschisa o ancheta pentru elucidarea tuturor circumstantelor in care s-a produs evenimentul rutier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Israelul a fost atacat din Liban. Mai mulți soldați dar și civili israelieni sunt răniți, unii în stare gravă
Israelul a fost atacat din Liban. Mai mulți soldați dar și civili israelieni sunt răniți, unii în stare gravă
Hezbollahul libanez a declarat miercuri că a lansat rachete şi drone asupra unei instalaţii militare din nordul Israelului, un incident despre care armata israeliană (IDF) a anunţat că s-a...
#accident, #Cristian David, #raniti , #stiri Dacia