Ziare.com

Uzinele Dacia isi intrerup productia (Video)

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 08:25

   

Uzinele Dacia isi intrerup productia (Video)
Din lipsa de comenzi, Uzinele Dacia isi reduc activitatea si trimit angajatii acasa cu 85% din salariu. Joi este prima zi din cele patru zile libere.

Oamenii spun ca nu se tem pentru locurile lor de munca, iar conducerea Uzinei a dat asigurari ca fabrica nu va fi grav afectata de criza financiara, informeaza Realitatea TV.

Muncitorii de la Dacia sunt optimisti in ceea ce priveste viitorul uzinelor si spun ca vor trece cu bine de aceasta perioada cum au mai trecut si de altele. Totusi, oamenii nu stiu ce le va aduce ultima luna din acest an si nici cati bani vor primi.

Dacia a redus nivelul productiei planificat pentru acest an cu 50 de mii de unitati, ca urmare a scaderii cererii. Totusi, directorul general al companiei, Francois Fourmont a dat asigurari ca uzina nu e afectata prea grav de criza economica mondiala. Angajatii vor avea liber joi, vineri si pe 13 si 14 noiembrie.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!


Citeste mai multe despre Dacia productie intrerupta salarii
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1229 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor