Dacia, cea mai bine vanduta marca in Romania, in martie

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 20:00
1205 citiri
Dacia, cea mai bine vanduta marca in Romania, in martie

Dacia a fost cea mai bine vanduta marca in Romania in luna martie a anului 2009, inregistrandu-se, insa, o scadere de 56,21% fata de aceeasi luna a anului trecut.

Pe locurile doi si trei, in aceeasi perioada, s-au situat marcile Volkswagen, cu 477 de unitati vandute, si Ford, cu 394 de unitati vandute, potrivit datelor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

La polul opus, cele mai putin vandute marci au fost Cadillac, Chrysler, Daewoo, Jaguar, Maserati, Quattro, Sangyong si TATA, cu cate o maasina vanduta, Dodge, Ferrari, Hummer, Lancia, Lexus, SAAB si Smart, cu cate doua masini vandute, si Alfa Romeo, GWM si MINI, cu 3 unitati vandute.

Cu 50% mai putine masini noi inmatriculate fata de martie 2010

Inmatricularile de autoturisme noi au crescut in martie cu 51% fata de februarie, la 4.027 unitati, insa au scazut cu 50% comparativ cu aceeasi luna a anului 2009.

In luna martie, la DRPCIV au fost inregistrate 156 de mopede si motociclete, cu 33% mai putine fata de martie 2009.

Inmatricularile de autovehicule de transport marfuri au scazut cu aproape 64% fata de perioada similara a anului trecut, la 449 de unitati.

De asemenea, inregistrarile de autobuze si microbuze au scazut cu 46%, la 70 de unitati.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Dacia vanzari Romania, #masini inmatriculate Romania , #vanzari