Ziare.com

Dacian Ciolos viziteaza Romania intre 30 iunie si 6 iulie

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 15:19

   

Dacian Ciolos viziteaza Romania intre 30 iunie si 6 iulie
Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, va efectua o vizita in Romania, in regiunea Moldovei si in Bucuresti, in perioada 30 iunie - 6 iulie.

Astfel, joi, 30 iunie, la Suceva, comisarul Ciolos va participa la o intalnire cu producatori si autoritati locale din sectorul agricol, organizata de presedintele Consiliul Judetean Suceva, Gheorghe Flutur, a anuntat miercuri reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Duminica si luni, 3-4 iulie, oficialul european va vizita doua firme producatoare de carne si nutreturi integrate la Roman si Razboieni. La Iasi, comisarul Ciolos se va intalni cu presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad, cu primarul municipiului, Gheorghe Nichita, si cu prefectul judetului, Dragomir-Sava Tomaseschi. Apoi, dupa ce va participa la inaugurarea unui magazin de produse traditionale bucovinene, Ciolos se va intalni cu reprezentantii combinatului de vinificatie Cotnari cu care va discuta problemele specifice ale sectorului.

Totodata, comisarul Ciolos va sustine o conferinta de presa la Iasi, pe 4 iulie, de la ora 12.00, la Grand Hotel Traian Iasi, Sala Creanga.

Marti, 5 iulie, la Bucuresti, oficialul european se va intalni cu ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, si se va adresa senatorilor si deputatilor din Comisiile de Afaceri Europene din Parlament, pe tema provocarilor actuale cu care se confrunta Uniunea Europeana.

Pe 6 iulie, comisarul Dacian Ciolos va participa la Bucuresti Forum Invest si va vorbi despre noile provocari ale agriculturii si rolul politicii agricole comune europene.

De asemenea, miercuri, 6 iulie, de la ora 12.00, comisarul Ciolos va sustine o conferinta de presa pe tema perspectivelor financiare ale Uniunii Europene 2014-2020 la Reprezentanta Comisiei Europene.

Sursa: rNews

Articol citit de 790 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pacat ca avem un astfel de individ in UE si nu profitam !

Dacian ar putea sa ne ajute dar nu ne poate baga si in TRAISTA !

 

Comisare...

...spune-le pe limba noastra materna, celor pe care-i intalnesti in aceasta vizita, o vorba, ceva care sa-i deviruseze de orgolii stupide, lene etc. doar-doar or face ceva...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor