Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ciolos se intalneste cu presedintele Iohannis sa discute despre referendum

Duminica, 24 Martie 2019, ora 18:24
3507 citiri
Ciolos se intalneste cu presedintele Iohannis sa discute despre referendum
Foto: Facebook Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a declarat duminica, la Satu Mare, ca urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre un referendum pe tema Justitiei, el fiind de parere ca oamenii care au fost condamnati nu pot sa ocupe functii publice.

"Urmeaza sa discutam saptamana viitoare inclusiv cu domnul presedinte ca sa vedem care sunt intentiile si care e, din punct de vedere juridic, constitutional, formula cea mai buna. Stiti ca noi am sustinut un proiect de modificare a Constitutiei prin care sa se stabileasca faptul ca cei care au fost condamnati penal, pana n-au trecut de perioada aceea de recuperare, nu pot sa ocupe functii publice. Cred ca despre asta e vorba, in primul rand, sa fie foarte clar, romanii sa poata sa isi exprime in mod foarte clar ca statul roman trebuie sa fie condus de oameni cinstiti in primul rand, de oameni onesti", a afirmat Ciolos.

El a aratat ca subiectul unui referendum ar fi faptul ca Justitia trebuie sa ii apere pe oamenii cinstiti.

"Nu vorbim despre altceva, nu discutam de ce fel de viziune de dezvoltare economica sau sociala am avea, dar pur si simplu daca resursele statului ar fi administrate de oameni onesti, care nu sunt pusi acolo sa fure si oameni care sunt pusi pe anumite posturi sa ia decizii in folosul cetateanului, pentru ca stiu despre ce vorbesc si imi cunosc meseria. Cred ca despre asta ar fi vorba, sa fie foarte clar ca justitia trebuie sa ii apere pe oamenii cinstiti. E un lucru firesc asta intr-o tara normala, dar la noi se pare ca nu e firesc, trebuie un referendum", a spus Ciolos.

Dacian Ciolos, alaturi de alti candidati ai Aliantei USR- PLUS, au participat duminica la o actiune de strangere de semnaturi in centrul municipiului Satu Mare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ciolos intanire Iohannis referendum justitie , #PLUS
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
"Doriti ca persoanele publice care sunt in cercetare penala sau sunt