Dacian Ciolos neaga ca s-ar fi intalnit cu Florian Coldea la Viena

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 16:22
6373 citiri
Dacian Ciolos neaga ca s-ar fi intalnit cu Florian Coldea la Viena
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Dacian Ciolos dezminte ca s-ar fi intalnit la Viena cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, dupa ce in presa locala din Cluj au aparut informatii in acest sens.

"Riscam sa devenim spectatori captivi ai unei lumi urate, "impodobita" cu minciunile din ce in ce mai disperate ale celor care ne guverneaza. O lume in care scandalul, obscenitatea si nesimtirea incearca sa acopere coruptia, nepotismul si inaptitudinea guvernantilor.

M-am obisnuit cu aberatiile spuse despre mine si despre activitatea mea. Am aflat ca Soros ar fi tatal meu, ca sunt un ultranationalist feroce, membru al unui partid in care nu am fost inscris niciodata si ca puterile oculte de la Bruxelles imi spun ce trebuie sa fac.

Mai nou, am fost preafericit de presa pro-PSD si cu darul ubicuitatii. Am intalniri oculte cu Florian Coldea la Viena. Viena, in decembrie, e un loc placut, numai bun de vizitat, doar ca nu am mai ajuns acolo de vreo patru ani. Pe domnul Coldea nu l-am mai vazut de prin 2016, cand ne-am intalnit, in cadru oficial, la un eveniment cat se poate de public", a scris Dacian Ciolos, luni, pe Facebook.

Fostul premier a acuzat ca unii jurnalisti publica informatii fara a le verifica in prealabil.

"Dar ce conteaza adevarul sau bunul-simt? Scrie o publicatie cvasianonima ca ma intalnesc cu Coldea - asa trebuie sa fie.

Trec doua zile in care minciuna este plimbata de "analisti" aserviti pe la diverse emisiuni TV. Aceeasi stire este publicata, pe urma, in presa centrala, care "uita" sa verifice daca informatia nu este cumva o dezinformare, o minciuna lansata de cei care se plang ca sunt asupriti de Statul Paralel.

Abia apoi mi se ofera "dreptul" de a comenta afirmatii care nu au fost verificate cu mine inainte de a fi publicate", a completat Ciolos.

El considera episodul ca fiind un plan al PSD de a manipula si dezinforma opinia publica.

"Ei bine, aceasta este o cale sigura de a otravi iremediabil societatea. De a ne transforma intr-un popor speriat, neincrezator si usor manipulabil, in poporul perfect pentru a fi condus de Dragnea si de Valcov. Romania are nevoie de oameni ca voi, oameni onesti, harnici si cu bun-simt, care sa se implice in politica, hotarati sa schimbe democratic o clasa politica catastrofala pentru noi toti.

Pe mine nu ma vor opri sa fac tot ceea ce pot pentru a aduce aceasta schimbare in bine", a conchis fostul premier tehnocrat.

Intr-un ziar din Cluj-Napoca a fost publicata informatia ca Dacian Ciolos, Mihai Razvan Ungureanu si Florian Coldea ar fi avut o intalnire intr-un local din Viena.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ciolos intalnire Coldea Viena , #PLUS