Dacian Ciolos nu exclude o candidatura la alegerile parlamentare

Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 13:51
3201 citiri
Dacian Ciolos nu exclude o candidatura la alegerile parlamentare
Foto: Arhiva Facebook/USR PLUS

Dacian Ciolos a declarat, intrebat daca se gandeste sa candideze la alegerile parlamentare, ca nu este deloc exclus. Liderul PLUS a precizat ca proiectul sau politic e orientat spre Romania si vrea sa contribuie la acesta.

"Nu e deloc exclus. Am spus lucrul acesta ca proiectul meu politic e indreptat spre Romania si vreau sa contribui la constructia politica. Dar mai e pana atunci", a raspuns Dacian Ciolos, europarlamentar USR PLUS si lider al grupului Renew Europe din PE.

In ce priveste relatia cu aliatul sau, Dan Barna, Cilos a spus ca spera sa primeasca votul de incredere al USR si sa lucreze impreuna in continuare.

"E o discutie care e interna in USR, evident cum v-am spus eu am lucrat foarte bine cu Dan Barna si-mi doresc sa lucrez foarte bine cu Dan Barna sperand ca va ajunge presedinte dar sa gasim solutii ca sa lucram foarte bine si cu ceilalti din USR. Proiectul nostru, asa cum v-am spus, trebuie sa fie unul incluziv. Reconfirmarea lui Dan Barna este o discutie interna la USR", a conchis Ciolos.

Consiliul National PLUS a decis, duminica, sa adreseze o scrisoare deschisa membrilor USR in care transmite ca vrea continuarea Aliantei pentru alegerile locale si parlamentare de anul viitor, precum si transformarea acesteia, la un moment dat, intr-o fuziune a celor doua partide.

"Vrem sa transmitem prin intermediul acestei scrisori un mesaj de continuare a constructiei si de unitate si nu de control a Aliantei. Nu vrea nimeni sa inhate niciun partid si nicio alianta, ci vrem sa continuam sa construim impreuna. In alianta asta intre PLUS si USR s-a investit in ultimul an foarte multa incredere din partea sustinatorilor nostri si aceasta incredere ne-a ajutat sa trecem peste primele doua din cele patru etape pe care ni le-am propus impreuna, cele patru randuri de alegeri", a declarat Dacian Ciolos intr-o conferinta de presa sustinuta ulterior.

Acesta a aratat ca PLUS mai propune formarea unui guvern din umbra si a unui program politic comun, precum si pregatirea listei de candidati comuni pentru alegerile locale pana la finalul lunii februarie.

Citeste si alte declaratii ale lui Dacian Ciolos: Ce spune de continuarea aliantei, fuziunea partidelor si scandalurile interne din USR

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Ciolos candidat alegeri parlamentare 2020 Romania , #PLUS