Liberalii il ataca prin ricoseu pe Dacian Ciolos, prin vocea unui invitat strain

Luni, 28 Ianuarie 2019, ora 16:05
5689 citiri
Liberalii il ataca prin ricoseu pe Dacian Ciolos, prin vocea unui invitat strain
Foto: captura video Facebook/PNL

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, sustine ca Dacian Ciolos "este putin oportunist" si nu intelege care este angajamentul fostului premier tehnocrat, in contextul in care e posibil ca acesta sa candideze cap de lista la europarlamentare, iar apoi la prezidentiale. Lopez a fost invitatul lui Ludovic Orban, luni, la Biroul Politic National al PNL.

"Cred ca este putin oportunist (Dacian Ciolos - n.red.) . Stiu angajamentele unor politicieni pe care i-ati mentionat, dar trebuie sa fii atasat de partidul european care va schimba lucrurile. Si care este angajamentul, cand tu vei candida drept cap de lista la alegerile europarlamentare, iar apoi vrei sa fii candidat la prezidentiale? Care este angajamentul? Nu inteleg", a declarat secretarul general al PPE, Antonio Lopez, intr-o conferinta de presa comuna cu Ludovic Orban, liderul PNL.

Momentul poate fi urmarit la minutul 22:45 in clipul de mai jos:

Pe de alta parte, presedintele PNL Ludovic Orban i-a anuntat pe liberali, in sedinta de luni a Biroului Politic National, ca a mai comandat un sondaj de opinie care sa testeze cota la europarlamentare a unei posibile aliante USR-PLUS, au spus surse politice.

"Sondajul urmeaza sa arate scorul unei eventuale aliante a USR-PLUS. Urmeaza sa fie intrebati peste 1.000 de subiecti", au declarat pentru Mediafax surse din interiorul partidului.

Cu toate ca PNL a comandat anul trecut un sondaj care sa arate intentia la vot la alegerile europarlamentare, intrebarile nu vizau aliantele politice, fiind puse individual partidele in lista de optiuni la vot, au explicat sursele mentionate. Spre deosebire de acel sondaj ale carui date au fost prezentate partial de liderul PNL, Ludovic Orban, si care a avut 26.000 de respondenti, acesta va avea doar putin peste 1.000 de persoane intervievate.

Actualul sondaj al PNL arata ca partidul condus de Ludovic Orban are, in prezent, 27,8% din electorat, in timp ce PSD are 30,2%. Pe locul 3 se afla ALDE, cu 11,5%. Urmeaza USR cu 10,2%, Pro Romania, cu 5,5%, UDMR cu 5,1%, PLUS 5% si PMP 4,2%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#secretar PPE Ciolos oportunist , #PLUS