Urmeaza si alte demiteri? Ce spune Ciolos despre ministrii Justitiei si Agriculturii (Video)

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 22:31
4063 citiri
Urmeaza si alte demiteri? Ce spune Ciolos despre ministrii Justitiei si Agriculturii (Video)
Foto: Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca nu si-a pus niciodata problema remanierii ministrului Justitiei, Raluca Pruna, afirmand ca o sustine pentru ca "isi face bine treaba". Marti, Ciolos a anuntat schimbarea a patru ministri.

"Doamna Raluca Pruna... nu mi-am pus niciodata problema unei remanieri. Eu consider ca dansa isi asuma cu curaj responsabilitatea pe care o are in calitate de ministru al Justitiei. Este o pozitie complicata, mai ales la noi in Romania, unde avem atatea pareri legate despre modul in care Justitia trebuie sau nu sa isi faca treaba.

Dansa are acolo niste responsabilitati sa asigure respectarea legii, sa asigure existenta unei legislatii bune si consistente. Din punctul meu de vedere, dansa isi face foarte bine treaba si o sustin", a declarat Ciolos la TVR.

In ceea ce il priveste pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care a fost obiectul unei motiuni simple in Parlament, premierul a afirmat ca a avut o discutie cu acesta dupa motiune si i-a "pus foarte clar in vedere ce are de facut".

Ciolos a adaugat ca nu a negociat schimbarile celor patru ministri operate marti si ca i-a anuntat pe liderii celor doua mari partide de intentia sa cu putin timp inainte de a face anuntul.

Marti, premierul a anuntat schimbari la conducerea a patru dintre cele mai importante ministere - Educatie, Transporturi, Comunicatii si la Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni.

In locul celor schimbati au fost propusi Mircea Dumitru (Educatie), seful Cancelariei premierului - Dragos Tudorache (interimar la Comunicatii), Sorin Buse (Transporturi) si Maria Ligor (Romanii de Pretutindeni).

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ciolos remaniere Raluca Pruna, #Ciolos remanieri ministri, #Ciolos remanieri Guvern , #premier
Comentarii