Ciolos, despre disputa RADET-ELCEN: Se rasfrange asupra cetatenilor

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 22:39
1937 citiri
Ciolos, despre disputa RADET-ELCEN: Se rasfrange asupra cetatenilor
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca i-a cerut ministrului Energiei, Victor Grigorescu, sa-si foloseasca pozitia si sa medieze disputele care apar in cazul RADET-ELCEN, pentru a evita ca acestea sa se rasfranga asupra cetatenilor.

"Cand am discutat despre pregatirile de iarna in decembrie, inclusiv cu domnul ministru, cu domnul vicepremier Borc, cu domnul ministru de Interne, i-am cerut si domnului ministru al Energiei, cunoscand situatia de la RADET-ELCEN, l-am rugat pe domnul ministru sa-si foloseasca intru totul pozitia pe care o are ca sa medieze, acolo unde este cazul, disputele care apar intre diferitele companii si care pana la urma se rasfrang asupra cetatenilor si lucrul acesta trebuie evitat.

Guvernul nu poate sa faca totul pentru ca nu este responsabilitatea suta la suta a Guvernului, dar Guvernul are o responsabilitate finala si o asumam intru totul", a precizat Ciolos.

RADET lasa din nou fara caldura zeci de blocuri din Bucuresti - Care este zona afectata

Seful Executivului a facut aceasta declaratie dupa intalnirea pe care a avut-o la Ministerul Energiei cu ministrul Victor Grigorescu.

El a spus ca are incredere ca ministrul Energiei va rezolva aceasta problema.

Locuitorii din doua cartiere din Bucuresti ingheata in locuinte de doua zile: Reactia RADET

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a afirmat, la randul sau, ca va continua sa medieze aceasta situatie de la RADET - ELCEN si va cere tuturor sa-si asume responsabilitatea.

"Vom continua sa punem toti factorii responsabili impreuna astfel incat actiunea sa fie coordonata. Nu este singurul Ministerul Energiei, ci si Guvernul este cel care contribuie la functionarea corecta a sistemului, este vorba de furnizori, de transportatori.

Bucurestenii stau in frig, RADET ridica din umeri: Nu avem inca solutii pentru Drumul Taberei

Tot ceea ce a tinut de noi am facut, facem si mai mult in sensul in care ne folosim si calitatea de mediatori, dar voi folosi si eu, personal, influenta de care dispun pentru a cere tuturor sa-si asume responsabilitatea, sa lucram impreuna pentru acelasi obiectiv si, in cazul in care apar probleme, lucruri neprevazute, sa lucram cu totii in aceeasi directie", a spus Grigorescu.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#disputa radet elcen, #Dacian Ciolos radet , #premier