Ciolos isi analizeaza ministrii - pe cine lauda si de cine e nemultumit

Joi, 19 Mai 2016, ora 22:39
5038 citiri
Ciolos isi analizeaza ministrii - pe cine lauda si de cine e nemultumit
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Dacian Ciolos a vorbit, joi seara, despre prestatia ministrilor sai, aratand care sunt numele de care este multumit si care sunt ministrii de care este mai putin multumit.

"Am ministri de care sunt mai multumit decat de altii. Unii ministri vizavi de care am considerat ca sunt mai putin multumit au si plecat. Se poate pana la sfarsitul mandatului sa se si intample (sa mai plece - n.red.). Voi mai avea o evaluare in luna iunie, mai ales in unele domenii de care nu sunt foarte multumit", a spus Ciolos, la Realitatea Tv.

Ciolos, la ora bilantului - ce nota da Guvernului si ce spune despre o posibila motiune de cenzura

Despre ministrul Justitiei, Raluca Pruna, acesta a declarat ca este "un ministru care a gestionat foarte bine mai multe situatii, inclusiv cu decizia CCR pe problema interceptarilor".

"Apoi, recrutarea si numirile procurorilor sefi la Parchete, care s-au petrecut fara scandal si fara contestatii. Nu e o surpriza, stiam ce poate ministrul Justitiei, stiam ca are curaj", a subliniat premierul.

In ce il priveste pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, prim-ministrul a spus despre acesta ca "a facut multe lucruri pe partea de cercetare, pe partea de invatamant superior a venit cu multe idei noi".

"Am fost mai putin multumit de modul in care tratat chestiunea cu plagiatele si doctoratele", a adaugat insa Ciolos, care a mai spus, despre ministrul Mediului, Cristina Pasca Palmer, ca "a rezolvat lucruri din trecut".

Iohannis: Doctorate si plagiate. Rimeaza, dar nu fac casa buna

Dacian Ciolos a explicat si ce ii reproseaza ministrului Transporturilor, Dan Costescu.

"Unul dintre lucrurile pe care le-am reprosat si le reprosez dlui ministru Costescu este ca nu s-a dus mai departe cu noua conducere din varful CNADNR, ca nu a mers mai departe cu restructurarea. E o companie care in acelasi timp gestioneaza si drumuri nationale, si autostrazi, si investitii, dar si mentenanta, fara sa existe competente specifice", a mai declarat prim-ministrul.

Nu in ultimul rand, acesta a vorbit si despre ministrul Agriculturii, Achim Irimescu: "Astept de la dl Irimescu nu doar declaratii".

In aceeasi emisiune, Dacian Ciolos a spus ca da nota 7 Guvernului sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dacian Ciolos analiza ministri, #Ciolos laude ministri, #Ciolos critici ministri , #premier