Dan Chisu incepe in vara productia pentru filmul sau de debut

Luni, 25 Februarie 2008, ora 14:25
1492 citiri
Dan Chisu incepe in vara productia pentru filmul sau de debut

In vara acestui an, Dan Chisu va incepe productia pentru filmul sau de debut, "Ursul", informeaza fundatia DaKINO. In pelicula este vorba despre Circul de stat din Bucuresti si noul sau director, fostul revolutionar Panduru.

Scenariul "Ursul" a fost inscris in a doua sesiune a concursului de proiecte cinematografice al Centrului National al Cinematografiei (CNC) din 2007, la categoria lungmetraj de debut, unde a luat nota 7, dar nu a obtinut finantare.

Imaginea filmului, scris si regizat de Chisu, va fi realizata de Vivi Dragan Vasile, iar filmarile vor dura circa o luna. Coloana sonora va fi semnata de cantaretul sarb Goran Bregovic, care si-a anuntat colaborarea cu Chisu sambata seara, dupa recitalul pe care la sustinut la finala selectiei nationale a concursului Eurovision.

Actiunea filmului se petrece in iunie 1990. Un fost revolutionar, Panduru, este numit director la Circul de stat din Bucuresti, care are grave probleme financiare. Pentru a face rost de bani de salarii, directorul vine cu solutia salvatoare de a vinde ursul circului, pe Mos Martin, unui neamt care vrea sa-l impuste.

Cand angajatii circului se opun, Panduru fura animalul si este urmarit de circarii imbracati in costume de scena. Potrivit reprezentantilor DaKINO, pelicula va fi finalizata si va avea premiera in cursul anului 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Lovitură de imagine pentru filmul controversat cu Eva Măruță în rol principal
Lovitură de imagine pentru filmul controversat cu Eva Măruță în rol principal
Eva, fiica de 8 ani a cuplului Andra - Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care a ajuns chiar în fruntea box-office-ului românesc....
#Chisu, #Film, #Ursul, #debut , #filme