Barna este convins ca va fi un tur doi la prezidentiale fara PSD

Duminica, 03 Noiembrie 2019, ora 19:46
5703 citiri
Barna este convins ca va fi un tur doi la prezidentiale fara PSD
Foto: Facebook Dan Barna

Presedintele USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, a declarat duminica, la Cluj, ca pentru prima data de la Revolutie, turul al II-lea al alegerilor prezidentiale va fi fara PSD.

"Peste tot se simte in oras acel 'Wind of Change', cum era cantecul formatiei Scorpions. Oamenii vor schimbare, oamenii inteleg ca suntem in fata unui moment istoric, pentru ca acei mai in varsta dintre dumneavoastra care isi amintesc primele alegeri de dupa Revolutie stiu ca atunci Ion Iliescu a castigat cu 85%. Iata, ne-au trebuit 30 de ani pentru a fi pentru prima data in situatia de a fi intr-un tur doi fara PSD, pentru a avea pentru prima data un tur doi in care doi candidati din zona de centru-dreapta a politicii romanesti pot sa isi dispute viziunea despre Romania, iar reprezentantii dictaturii, a ceea ce a insemnat urmasii Partidului Comunist, sa nu mai fie in aceasta situatie", a afirmat Barna intr-o conferinta de presa.

El considera ca discutiile din campania din turul doi vor fi despre cum poate fi modernizata Romania.

"Asta se poate intampla pe 10 noiembrie cand, daca cetatenii romani vor iesi la vot, vom avea aceasta sansa extraordinara, un tur doi fara PSD, in care vom vorbi nu despre cum destructuram justitia, nu despre cum transformam statul de drept intr-o gluma la cheremul unui partid, ci vom putea sa discutam despre cum modernizam Romania, despre cum avem servicii de calitate, despre cum incetam sa mai fim furnizori de medici de elita ai Europei si ai Statelor Unite", a spus Barna.

In opinia sa, miza acestor alegeri este de "a scapa de pesedism".

"Miza acestor alegeri nu este numai reusita persoana a lui Dan Barna ca reprezentant al Aliantei USR PLUS si al unui tandem impreuna cu Dacian Ciolos, de a realiza cu adevarat modernizarea Romaniei. Miza acestor alegeri reprezinta sa scapam de pesedism, pentru ca pesedismul, dincolo de eticheta PSD, este acea situatie aberanta in care primarul Firea isi bate joc de doua doamne care construiesc un spital din donatii. Este situatia acea aberanta in care bugetul statului e folosit discretionar si in bataie de joc si bugetul municipalitatii, vorbim din nou de Bucuresti, sunt irosite resursele pentru ca niste oameni nu mai guverneaza de foarte mult timp pentru cetateni, ci doar pentru interesele proprii si pentru interesele unei camarile", a mai afirmat Barna.

Candidatul USR PLUS la Presedintia Romaniei, Dan Barna, are programata, duminica seara, alaturi de presedintele PLUS, Dacian Ciolos, o intalnire cu alegatorii din Cluj.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Barna tur doi PSD , #candidat prezidentiale