Dan Barna, despre atacurile lui Rares Bogdan: Inseamna ca in mod clar si precis contezi

Miercuri, 17 Iulie 2019, ora 23:43
6443 citiri
Dan Barna, despre atacurile lui Rares Bogdan: Inseamna ca in mod clar si precis contezi
Foto: Arhiva Facebook/Dan Barna

Dan Barna a declarat, referitor la faptul ca Rares Bogdan a spus despre el ca ar trebui sa vorbeasca in discursuri si despre filmele "Dacii" sau "Mihai Viteazul" pentru a castiga macar 40% din electorat, ca astfel de atacuri inseamna ca in mod clar contezi si ca nu treci neobservat.

"In momentul in care se intampla sau incasezi genul acesta de atacuri inseamna ca in mod clar si precis contezi. Inseamna ca intr-adevar pozitia ta, pozitia USR-PLUS, pozitia mea de potential candidat al Aliantei USR-PLUS, vom vedea ce vom decide, este un lucru care nu trece neobservat.

Cand toata lumea te simpatizeaza si te mangaie asa pe umar, inseamna ca nu reprezinti nimic. Aceste atacuri sunt firesti, suntem intr-o lupta politica normala. Cred ca toata lumea de la Congres si din Romania a inteles mesajul cu Star Trek generatia urmatoare. Nu cred ca exista populatie activa care sa nu fi inteles", a afirmat Dan Barna, miercuri, la Realitatea TV.

Presedintele USR a adaugat ca Rares Bogdan se poate lauda cu o cultura cinematografica in zona filmelor clasic conservatoare, insa Alianta USR-PLUS ofera o viziune de viitor, a urmatoarei generatii politice.

"Faptul ca domnul Rares Bogdan a prezentat cultura cinematografica pe care o dispune in zona filmelor clasic conservatoare nationale din Romania e un lucru foarte frumos de lauda a dansului. Nu vad nicio problema. Eu cred foarte mult ca ceea ce propune Alianta USR-PLUS e o viziune de viitor, e o viziune de generatie urmatoare in politica.

Dupa 30 de ani de la Revolutie Romania e intr-un loc in care nu poate sa mai ramana. Fie ne intoarcem spre Europa cu toata viteza, fie pornim spre o Romanie digitala care accepta ca tehnologia vine peste noi, o Romanie din care tinerii nu isi mai doresc sa plece", a conchis Barna.

Reactia vine dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan l-a sfatuit pe Dan Barna, ales sambata in Congres, prezidentiabilul USR, sa introduca in discurs referinte si la filmele "Dacii" sau "Mihai Viteazul", pentru ca mesajul sau sa ajunga la macar 40% din populatie, sa nu se rezume doar la "Matrix", "Star Trek" si "Game of Thrones".

Liberalul a mai afirmat ca, indiferent cineva va fi prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS, ar trebui sa isi vada lungul nasului si sa nu incerce sa sara multe trepte, fiindca isi va rupe picioarele.

Dan Barna a evocat, sambata la Congresul USR, scena din filmul "Matrix" in care personajul principal avea de ales intre a lua pastila rosie sau albastra. Liderul partidului a spus ca, prin intrarea in politica, a ales sa ia pastila albastra care ii arata realitatea asa cum este ea.

El a mai precizat ca Alianta USR-PLUS are o sansa reala sa dea presedintele Romaniei. El le-a spus colegilor prezenti la Congres ca USR este "Game of Thrones ca viziune", dar ca energie este "Star Trek-ul Romaniei".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Barna raspunde atacuri Rares Bogdan , #USR
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
Cand esti rasfatat de PSD ...contracte bani publici cu statul
Poza ceapa_verde
ceapa_verde
rank 5