Sova, suparat ca liberalii se lauda cu proiectele PSD: Nu-i mai lasati, e munca noastra

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 17:09
1503 citiri
Sova, suparat ca liberalii se lauda cu proiectele PSD: Nu-i mai lasati, e munca noastra
Foto: Arhiva

Ministrul pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, le-a transmis, vineri, colegilor sai din teritoriu, in special celor din Alba, sa se laude cu proiectele PSD si sa nu ii mai lase pe liberali sa isi faca pancarde si sa isi insuseasca aceste proiecte.

Dan Sova a declarat in cadrul evenimentului "Atelierele viitorului" ca, pana la sfarsitul anului 2015, va fi autostrada de la Nadlac la Sibiu si in 2016 se va lega si Clujul de capitala Romaniei, prin coridorul 4, respectiv Autostrada de la Sebes la Turda.

El a tinut sa le transmita, in acest context, un mesaj colegilor sai de la PSD Alba: "As vrea sa transmit colegilor de la Alba, din PSD, mi-as dori sa se laude mai mult cu acest proiect, pentru ca este un proiect pe care l-am facut noi.

Sa nu il mai lase numai pe domnul Roman (Florinel Roman, vicepresedintele CJ Alba, n.red.) sa isi faca pancarde cu 'Omul marilor proiecte de la PNL', pentru ca este munca facuta de noi, Sebes-Turda si este ideea, va spun cu certitudine, direct de la sursa, este ideea premierului Ponta, la care a tinut foarte mult si pe care a negociat-o la Comisia Europeana si a obtinut-o la finantare, in luna mai a acestui an", a spus Sova.

El a tinut sa le transmita social-democratilor din Alba ca acesta este "un proiect" al PSD, si ca social-democratii "trebuie sa se laude" cu el. "Sa nu ii mai lase numai pe cei de la PNL, cum am vazut acolo, ca si-au insusit deja proiectul acesta", a mai comentat ministrul, la dezbaterile organizate de PSD.

Sova: Vom face licitatii internationale pentru deszapezire. Firmele noastre vor sa doarma

Dan Sova a mai aratat in cadrul interventiei sale ca ii place sa spuna despre sine ca este "asfaltangiu". "Nu eu iau decizia ce construim si ce nu contruim. Daca se ia decizia sa facem drumul, il facem. Diferenta dintre mine si asfaltangii dinainte este ca ce mi se da, chiar fac. Celalti, din nefericire, nu au facut", a spus Dan Sova.

El a dorit sa comenteze si criticile opozitiei privind taxa la pompa de benzina, el aratand ca in perioada 2007-2013, toti banii pentru autostrazi si drumuri nationale, din fonduri europene, au fost 2,3 miliarde de euro, iar pentru 2014-2020, suma maxima va fi 13 miliarde de euro.

Dan Sova: Inauguram patru tronsoane de autostrada in decembrie

Potrivit ministrului, bugetul alocat transporturilor pentru anul 2014 este cu 15% mai mic decat in 2013. "Vreau sa elimin povestile despre banii multi care intra la CNADNR, bugetul total al Companiei de Autostrazi, anual, este de 250 de milioane de euro, care vin din rovigneta", a mai declarat Dan Sova, adaugand ca acesti bani nu acopera decat necesarul de intretinere vara-iarna, adica deszapezire si astupare de gropi.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Dan Sova proiecte PSD, #Dan Sova lauda PNL proiecte, #Dan Sova proiecte PSD PNL , #ministru delegat