Sova isi doreste o confruntare cu Basescu: Domnia sa nu discuta acum cu ceilalti mai mici

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 09:00
2156 citiri
Sova isi doreste o confruntare cu Basescu: Domnia sa nu discuta acum cu ceilalti mai mici
Foto: Arhiva

Ministrul Transporturilor Dan Sova a declarat ca isi doreste o confruntare cu Traian Basescu dupa ce nu va mai fi presedinte, adaugand ca este sigur ca acesta nu va iesi din politica, ci va intra in opozitie.

Sova considera ca PMP reprezinta pregatirea terenului pentru revenirea in politica a sefului statului, la finalul celor doua mandate de presedinte al Romaniei.

"Domnia sa isi pregateste terenul pentru revenirea in arena. Face cateva miscari calculate, retragerea din candidatura a doamnei Elena Basescu face parte din aceasta strategie. Ca om, nu ca om politic, poate ca as fi fost mai fericit fara acea conferinta de presa, care a fost putin ridicola in legatura cu remarcile la listele celorlalte partide", a declarat Sova la Digi24.

Sova: Basescu mi-a amintit de juristii foarte slab pregatiti, dar agresivi

El a adaugat ca PMP este in continua crestere pe fondul a doua "chestiuni subiective", respectiv trecerea de electorat de la PDL la PMP si obiceiul lui Traian Basescu de a face, chiar zilnic, declaratii de presa.

"Cresterea Partidului Miscarea Populara se bazeaza exclusiv pe doua chestiuni subiective. In primul rand, trecerea de electorat de la PDL la PMP. Al doilea element de crestere este calitatea nemeritata si imorala de presedinte pe care o are, dar care ii permite domnul Traian Basescu, periodic, uneori chiar zilnic, sa iasa si sa cheme toata presa", a explicat acesta.

Sova: Basescu are nevoie de supraveghere medicala si tratament adecvat

De asemenea, Sova este convins ca Traian Basescu se va intoarce in politica dupa ce nu va mai fi presedinte, ministrul marturisind ca isi doreste o confruntare cu seful statului de foarte mult timp.

"Stiti de cand imi doresc sansa unei confruntari cu domnul Traian Basescu? Pentru ca acum, domnia sa, fiind presedinte al Romaniei, nu vrea sa se confrunte cu noi, ceilalti mai mici. Dar, cand o sa vina in linie cu noi mai mici, va trebui sa se confrunte. Eu va marturisesc ca de foarte mult timp imi doresc o confruntare cu domnia sa si poate ca revenirea in politica imi va indeplini acest vis", a spus Sova.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dan Sova Traian Basescu, #Dan Sova confruntare Basescu, #Dan Sova atat Basescu , #ministrul Transporturilor