Sova: Udrea sa le puna in mana cate o lopata pedelistilor

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 17:32
2511 citiri
Sova: Udrea sa le puna in mana cate o lopata pedelistilor
Foto: Arhiva

Dan Sova, senator PSD, sustine ca presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, ar fi trebuit sa le puna cate o lopata in mana celor din organizatie pentru a-i trimite la deszapezire, in loc sa-l critice in mod gratuit pe Sorin Oprescu.

"Prin criticile gratuite la adresa primarului Sorin Oprescu, care incearca sa se lupte cu viscolul si cu zapada, PDL Bucuresti a atins culmea ridicolului. Doamna Udrea si-a pus oamenii sa-l atace pe Oprescu in loc sa le puna cate o lopata in mana si sa-i trimita la dezapezire. Probabil asa inteleg pedelistii sa ii ajute pe bucuresteni", a declarat senatorul PSD.

Acesta adauga ca PDL ar trebui sa dea dovada de "mai multa decenta si responsabilitate" si ca principala preocupare ar trebui sa fie aceea de a cauta solutii pentru oamenii blocati prin nameti.

"Atacurile cu iz politicianist nu isi au rostul in astfel de momente. Mi se pare injositor sa profiti de conditiile meteo extreme pentru a-ti ataca adversarul politic. Printr-un astfel de comportament, PDL demonstreaza inca o data ca nu a inteles nimic din protestul oamenilor.

In astfel de momente, cel mai important este sa dam dovada de solidaritate si, daca putem, sa-i ajutam pe cei blocati de zapada. Autoritatile trebuie sa se mobilizeze la maxim, iar toti cei care pot da o mana de ajutor e bine sa o faca", a apreciat Sova.

Si deputata PSD Carmen Moldovan a criticat comunicatul PDL Bucuresti care il critica pe Sorin Oprescu.

"In aceste momente dificile, in care iarna a lovit puternic Romania, iar sute de romani intampina probleme grave, cei de la PDL Bucuresti stau in birouri si scriu comunicate caraghioase, criticandu-i pe cei care sunt pe teren si fac tot ce le sta in putinta pentru a tine situatia sub control. Sa le fie rusine pedelistilor doamnei Udrea, care nu reusesc sa iasa din gandirea electorala nici in astfel de momente cand ar trebui sa fie solidari si sa treaca la actiune", a precizat social democrata.

PDL il acuza pe Oprescu: Bucurestiul e complet paralizat

PDL considera ca Bucurestiul este "complet paralizat" si izolat de restul tarii, iar Sorin Oprescu nu are nicio reactie, "pastrandu-si fortele pentru amendarea pensionarilor care nu au putut sa dea zapada din fata scarilor de bloc".

"De doua zile incontinuu, Sorin Oprescu anunta pompos pe la televizor, prin presa si pe unde mai apuca, existenta unui comandament de iarna, ce ar fi trebuit sa ridice inca din aer orice fulg de nea care ar fi amenintat circulatia in Bucuresti. Dar interventiile domnului Oprescu au ramas strict la nivel declarativ.

Bucurestiul este sub nameti, iar Sorin Oprescu s-a gandit ca ar fi bine ca nici intrarea in Capitala sa nu fie deszapezita, sa-si pastreze fortele pentru rezolvarea adevaratei probleme: amendarea pensionarilor care nu au putut sa dea zapada din fata scarilor de bloc", se arata intr-un comunicat al PDL Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei"
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei"
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#Dan Sova, #Sova Udrea lopata, #Sova lopata PDL , #senator