Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Opinii: Cand va fi condamnat Dan Diaconescu?

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 20:49
4285 citiri
Opinii: Cand va fi condamnat Dan Diaconescu?
click

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Dan Diaconescu. Doua infractiuni de santaj ii sunt puse in carca patronului OTV. Va mai ajunge DD sa se "bucure" de o zi de racoare sau a fost doar un joc la nivel de rating?

Schimbarea garsonierei OTV nu a picat chiar bine pentru audienta postului. Mai ales ca subiectul Elodia se perimase iar noptile nu mai aveau cu ce sa fie umplute. Telespectatorii, inghesuiti la randul lor in garsoniere minuscule, nu s-au mai regasit in decorurile somptuoase ale noului sediu.

Astfel a ajuns postul OTV sa obtina audiente mai mici decat nou-lansatul Disney Channel. Nici macar concertele cu manelisti si concursurile, "100% adevarat", nu-l mai puteau salva pe Dan Diaconescu de la esec. Asa ca trebuia inventat rapid ceva. Ceva nou, senzational si cu iz politic.

Brusc, pe nepusa masa, DD a fost adus incatusat la sediul DNA intr-o frumoasa zi de vara. Pozele cu un individ imbracat in tricou rosu, simplu, avand catuse la maini au facut rapid inconjurul posturilor tv din tara si nu numai. Catusele i-au mangaiat incheieturile mainilor lui Diaconescu si au devenit simbolul electoral al viitorului Partid al Poporului.

Acuzatiile din dosar sunt grave. Trimiterea in judecata pare un pas inainte, dar pentru justitia din Romania sigur se va transforma iarasi intr-un nou foileton de genul "Tanar si Nelinistit".

Stim foarte bine ca a fi trimis in judecata in tara noastra inseamna sa-ti pui un avocat pe masura bogatiei si reputatiei si stai linistit acasa pana la adanci batraneti. Deja arestul preventiv iti da statutul de detinut politic, iar odata iesit la lumina zilei nu mai ai de ce sa te temi vreodata de puscarie.

Atunci cand ministrul Justitiei mai are curajul sa ceara Parlamentului ingaduinta in privinta unor demnitari, Monica Ridzi descopera brusc ca are o bola rara de sange. Ramane ca si Pasat sa ne spuna ca e ocupat cu invatarea literelor alfabetului, pe care pare ca nu le stapaneste deloc. Impresarii din fotbalul romanesc au ajuns sa joace miute pe holurile Parchetului satui de cei 10 ani pe care i-au petrecut in acest du-te vino la insitutiile judiciare ale statului.

Si-atunci de ce sa credem ca Dan Diaconescu nu s-a jucat cu mintile noastre si a prins din zbor cateva puncte de rating cu complicitatea unor binevoitori sus pusi? SMS-urile curg garla la postul OTV, oamenii plang cu rauri de lacrimi, emotionati de promisiunile electorale ale domnului Dan. Vede cineva vreo urma de stres pe fata lui DD, cel speriat ca este acuzat si judecat in Romania?

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Dan Diaconescu DNA, #OTV , #DNA
Comentarii