Dan Diaconescu face reclama desantata partidului sau ilegal

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 14:52
3804 citiri
Dan Diaconescu face reclama desantata partidului sau ilegal

Dan Diaconescu nu mai are partid, din punct de vedere legal, dar trimite felicitari de Paste si formulare de adeziune prin care ii invita pe bucuresteni sa se inscrie in formatiunea sa politica inexistenta oficial.

Plicurile au fost introduse in cutiile postale ale locuitorilor sectorului 2 al Capitalei si contin o multime de nimicuri electorale care demonstreaza ca Dan Diaconescu se afla intr-o perpetua campanie, si nu doar la OTV, postul de televiziune pe care il patroneaza.

Initiativa se pare ca ii apartine liderului filialei sector 2 a partidului practic inexistent, Tudorache Virgil Viorel, un personaj politic controversat care a sarit din barca PNG-ului lui Gigi Becali, in cea a PD-L-ului, iar acum a ajuns coechipier al lui Dan Diaconescu.

In plic, alegatorii gasesc un calendar si o felicitare de Paste pe care apar chipurile celor doi lideri marcanti ai partidului practic inexistent, dar de pe care lipseste.... anul.

Se adauga un fluturas incarcat cu poza celor doi, adresa sediului central al partidului practic inexistent, sigla acestuia si un mesaj mobilizator prin care i se cere alegatorului sa se implice in politica, sa trimita "un SMS la 133 cu nedreptatile, greutatile si abuzurile" la care este supus si sa intre "in direct cu Dan Diaconescu pentru a demasca coruptia din Romania".

Plicul mai contine o scrisoare din partea lui Tudorache Virgil Viorel, in care acesta anunta strategia nationala a partidului practic inexistent, care contine marirea salariilor si pensiilor, interzicerea controlului nejustificat al firmelor si dublarea alocatiei la copii, dar si "infiintarea companiei nationale de administrare a avutului statului condusa de un presedinte ales de catre popor".

In plus, se adauga o "Fisa de primire in partid" (care partid?) in care alegatorul trebuie sa completeze toate datele personale.

Din cate observam, refuzul instantei de a permite inregistrarea oficiala a Partidului Poporului nu i-a demobilizat pe militantii formatiunii politice, ei mergand pe varianta unei noi tentative de intrare in legalitate, de data aceasta sub denumirea "Partidul Poporului Dan Diaconescu".

Gaselnita e amuzanta pentru ca nu am auzit inca sa existe "poporul Dan Diaconescu", dar si mai amuzant este faptul ca pe toate nimicurile electorale din plicul prezentat mai sus numele partidului a fost completat, acolo unde s-a putut, cu stampila "Dan Diaconescu".

De exemplu, in fisa de primire in randurile formatiunii politice conduse de Dan Diaconescu alegatorul trebuie sa semneze ca a luat la cunostinta prevederile statutului si programului politic ale "Partidului Poporului", dar solicita sa fie primit in randurile membrilor "Partidului Poporului Dan Diaconescu".

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Dan Diaconescu felicitare Paste, #Dan Diaconescu Partidul Poporului , #Partidul Poporului