Gabriel Oprea: Dan Diaconescu este binevenit in UNPR

Vineri, 13 Mai 2011, ora 07:39
2305 citiri
Gabriel Oprea: Dan Diaconescu este binevenit in UNPR

Ministrul Apararii, generalul Gabriel Oprea, anunta ca Dan Diaconescu este binevenit in UNPR, intrucat este un om care pune pe primul plan "interesul national, pacea sociala si valorile de centru stanga".

Oprea sustine ca spre UNPR vor mai veni si personalitati din PSD, iar partidul pe care-l conduce va obtine la alegeri "cel putin 10%". Potrivit ministrului Apararii, actuala coalitie majoritara, formata din PD-L, UDMR si UNPR, va ramane la guvernare si dupa 2012.

In cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei, Oprea a respins acuzatiile PSD, potrivit carora primarii care si-au declarat sustinerea pentru UNPR au facut-o numai pentru a primi fonduri.

Dan Diaconescu: 2015 va fi apocalipsa pentru romani

"Este o minciuna. Aceasta minciuna a fost lansata ca sa ascunda un adevar incomod pentru sefii PSD. Si anume, ca le fuge pamantul de sub picioare. PSD pluteste in deriva si a ajuns in aceasta situatie din cauza noii conduceri, aleasa la congresul de anul trecut", a spus Gabriel Oprea.

Despre Uniunea Social Democrata, Oprea spune ca nu este altceva decat un "balon de sapun". "Destramarea sa e doar o chestiune de timp. Abia au 50% in propriile sondaje de opinie. Nu au unde sa creasca. In schimb, au unde sa scada, pentru ca oamenii isi dau seama ca USL egal demagogie", afirma ministrul Apararii.

Despre Victor Ponta, Oprea afirma ca "a ajuns sa asculte pana si ordinele unor directori de televiziune", desi recunoaste ca au fost prieteni.

Gabriel Oprea este convins ca actuala coalitie aflata la putere va ramane acolo si dupa 2012. "Sunt convins ca actuala coalitie va fi la guvernare si dupa 2012. Pentru ca oamenii vor discerne, vor intelege cine a stat la greu, luand masuri clar nepopulare, dar necesare pentru ca Romania sa nu se prabuseasca din cauza crizei economice mondiale", spune presedintele executiv al UNPR.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#gabriel oprea unpr, #Gabriel Oprea Dan Diaconescu, #Dan Diaconescu UNPR , #Partidul Poporului