Mineriada lui Dan Diaconescu in Valea Jiului

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 16:10
5891 citiri
Mineriada lui Dan Diaconescu in Valea Jiului
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Candidatul la presedintia Romaniei Dan Diaconescu, prezent duminica in Valea Jiului, le-a promis minerilor ca va redeschide minele.

Insotit de Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, Dan Diaconescu le-a spus celor care l-au intampinat in piata ca minerii sunt niste eroi si ca minele trebuie redeschise, iar pretul carbunelui trebuie sa fie cel european.

"Sunt prima oara la Petrosani, aici in hala agroalimentara. Stiu ca sunteti saraci si ca, in general, nu aveti ce manca si ca salariile si pensiile sunt mici. Asta este si rolul meu, sa va aduc in anii urmatori sa puteti cumpara din aceasta piata tot ce vreti, sa aveti bani destui si sa nu duceti grija zilei de maine si sa le dati de mancare la copii la gradinita.

Eu v-am zis si la tv, ca putem, impreuna cu echipa mea sa redeschidem minele din Valea Jiului. Maine (n.r. luni) voi intra pentru prima oara in viata mea intr-o mina sa vad cu adevarat ce inseamna asta", a spus Dan Diaconescu la Petrosani si multimea l-a aplaudat si a strigat "Diaconescu presedinte!".

Multimea adunata sa il vada pe presedintele PP-DD l-a intampinat "inarmata" cu fulare mov si stegulete ori afise cu Dan Diaconescu - presedinte.

Alaturi de staff-ul de campanie al sefului PPDD, la Petrosani a fost candidatul la sefia Consiliului Judetean Hunedoara, Haralambie Vochitoiu si Raj Tunaru, precum si sute de oameni care il simpatizeaza pe patronul OTV.

"Vreau sa va multumesc tuturor ca ati venit azi aici, alaturi de noi. Ii multumesc din suflet domnului Dan Diaconescu, care a tinut neaparat sa vina aici la Petrosani. Aveti promisiunea domnului Diaconescu ca Valea asta greu incercata va beneficia de atentia dumnealor si ne va fi mai bine", a spus Haralambie Vochitoiu, presedintele PPDD Hunedoara.

De la Petrosani, Dan Diaconescu a plecat la Pui si apoi la Hateg, intr-un periplu prin judetul Hunedoara.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Diaconescu Valea Jiului, #Dan Diaconescu mineri, #Dan Diaconescu campanie , #stiri Dan Diaconescu