Ziare.com

Dan Nica: Revizuirea Constitutiei este o obligatie politica a USL

Vineri, 22 Martie 2013, ora 17:30

   

Dan Nica: Revizuirea Constitutiei este o obligatie politica a USL
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a declarat, vineri, la Galati, ca revizuirea Constitutiei este o obligatie politica a USL, la acest proiect lucrand pe langa comisia din Parlament si alte categorii cu expertiza in domeniu.

"Comisia pentru revizuirea Constitutiei este numita in Parlament, este o obligatie politica a USL, ne-am asumat-o si se lucreaza in acest moment la acest proiect de lege, care urmeaza sa fie supus referendumului pentru adoptarea Constitutiei.

Exista foarte multe categorii de expertize, care sunt implicate in acest proiect, din partea mediului academic, din partea mediului universitar, dintre cei care au o experienta, inclusiv ONG-urile, si care au preocupari in acest domeniu. Este nevoie de un proiect care sa rezolve si problemele de nefunctionalitate cu care ne-am confruntat in ultimii zece ani, care au trecut de la adoptarea precedentei modificari a Constitutiei, cat si perspectiva Romaniei in Uniunea Europeana, care necesita mai multe adaptari", a spus Nica.

USL vrea o Constitutie pe placul Bruxelles-ului: Vom respecta sugestiile din MCV

Dan Nica s-a aflat, vineri, la Galati, unde a participat la Conferinta Judeteana PSD Galati, in care a fost reales in unanimitate in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1113 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Greseste Dan Nica sau...?

Revizuirea constitutiei este o obligatie politica a tuturor partidelor parlamentare. Daca se face o revizuire dupa chipul USL inseamna ca putem sa ne pregatim de inca 29-25 de ani de democratie originala.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor