Dan Pasat nu va fi exclus din PD-L - surse

Luni, 14 Februarie 2011, ora 15:38
2866 citiri
Dan Pasat nu va fi exclus din PD-L - surse

Biroul Permanent National al Partidului Democrat-Liberal a decis sa nu il excluda pe deputatul Dan Pasat din partid, au declarat surse din cadrul partidului pentru Antena 3.

Doar trei dintre liderii PD-L ar fi votat pentru excluderea lui Dan Pasat din Partid, iar ceilalti membri s-au declarat impotriva excluderii.

Dan Pasat este in prezent cercetat de DNA, cu cerere de arestare, pentru trei infractiuni de santaj, asimilate infractiunilor de coruptie, pentru efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia sa.

Deputatii au decis in plen, in aceasta saptamana, ca Dan Pasat nu poate fi dus in fata instantei care urma sa decida daca poate fi sau nu arestat preventiv.

Camera Deputatilor a respins cererea DNA de arestare a lui Dan Pasat, dupa ce nu s-au intrunit destule voturi pentru adoptarea cererii. Au fost 116 de voturi pentru avizarea cererii de arestare, 31 de voturi impotriva si 4 abtineri.

Pentru arestarea deputatului era nevoie de 147 de voturi. Partidele de Opozitie, PNL si PSD, au anuntat inaintea votului ca vor ramane in sala, insa ca nu vor participa la vot.

Procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a declarat joi, la TVR, ca ancheta in cazul deputatului Dan Pasat nu este oprita in urma deciziei Camerei Deputatilor privind incuviintarea retinerii si arestarii, doar ca procurorul nu poate cere judecatorului emiterea unui mandat de arestare.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Dan Pasat, #Pasat exclus PD L, #Dan Pasat santaj, #deputat Pasat DNA , #stiri Dan Pasat