Noi dezvaluiri din dosarul Pasat: Vile construite din contracte cu statul

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 21:00
2349 citiri
Noi dezvaluiri din dosarul Pasat: Vile construite din contracte cu statul
Foto:crimetv.ro

Oamenii de afaceri din Giurgiu isi construiesc case din contracte de miliarde de lei cu statul, potrivit unor interceptari care apar in dosarul deputatului PD-L Dan Pasat, prezentate in exclusivitate de Realitatea TV.

Intr-o discutie telefonica pe care parlamentarul a avut-o cu fostul sau partener de afaceri, cel care l-a denuntat la Directia Nationala Anticoruptie, Pasat ii aminteste acestuia ca stie ce a facut cu banii primiti pentru lucrarile publice. Deputatul ii reproseaza lui Adrian Ionel ca nu si-a platit datoriile catre el pentru ca ar fi folosit banii ca sa isi ridice vile la Snagov.

"Deci e problema ta ce faci, ma! Tu, in momentul de fata, tu...banii mei sunt la tine. Trei miliarde. Doua miliarde noua sute, mai exact. Ba, vreau banii, ba frate, ce tot comentezi cu mine? Voi v-ati luat banii, ba omu' lu' Dumnezeu! 13 miliarde, bai, si i-ati bagat in alte lucruri, bai Adriane, bai! (...) Nu am facut eu case la Snagov si vile la Snagov, ma! Voi ati facut, din banii publici de stat. Bai baiatule, daca vine maine un control...", ii spune Pasat fostului partener de afaceri.

Deputatul PD-L este acuzat de procurorii anticoruptie ca l-a santajat pe omul de afaceri Adrian Marian Ionel, ca sa ii dea banii dintr-o lucrare publica pe care acesta o castigase in Giurgiu. De cealalta parte, deputatul sustine ca banii i se cuveneau, pentru ca firma sa a preluat prin antrepriza lucrarea, de la societatea care castigase licitatia.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Pasat vile bani publici, #dosar Pasat bani stat , #stiri Dan Pasat