Dan Petrescu, prezentat oficial la CFR Cluj: Iata ce obiectiv are

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 16:06
3090 citiri
Dan Petrescu, prezentat oficial la CFR Cluj: Iata ce obiectiv are
Foto: Hepta

Dan Petrescu este oficial noul antrenor al celor de la CFR Cluj, el fiind prezentat de "feroviari" intr-o conferinta de presa organizata sambata.

"Bursucul" a vorbit despre obiectivul sau in sezonul urmator, sustinand ca isi propune calificarea in play-off cu CFR.

In ceea ce priveste problemele cu care se confrunta, Petrescu a reclamat lotul redus numeric, oficialii de la Cluj incercand in perioada urmatoare sa aduca mai multi jucatori.

"Sunt constient ca prin venirea mea si presiunea pe club va fi mai mare. In acest moment avem un lot slab numeric, in formare, dar sper sa facem un lot competitiv. E un club care stie ce inseamna sa castigi, ce inseamna Champions League. Voi avea un salariu normal pentru Romania, pentru un antrenor care vrea sa castige trofee. Daca era sa aleg banii, mergeam in alta parte. Am refuzat alte oferte in ultimele zile.

Aceasta a fost una dintre conditii sa aleg singur jucatorii, sa am ultimul cuvant. Nu este adevarat ca am o clauza in contract prin care pot sa plec la o oferta din strainatate. Nici la Targu Mures n-as fi plecat niciodata, daca clubul nu mi-ar fi spus ca nu mai are bani sa ma tina nici pe mine, nici pe jucatori. Echipa nationala? E o intrebare grea, dar mi-am dat cuvantul aici.

Deocamdata pornim cu obiectiv clar, intrarea in play-off. Sper sa nu mai am acele iesiri, sa fiu mai calculat, sa nu mai intru in polemica cu nimeni din fotbalul romanesc. Daca nu voi fi atacat, nu voi ataca. E problema cea mai mare ca nu am toti jucatorii de la inceput. Vor mai veni multi jucatori. Eu cred ca ar fi bine si jucatori tineri si batrani, si jucatori romani si straini", a declarat Dan Petrescu, citat de ProSport.

Fostul mare international roman il inlocuieste pe banca celor de la CFR pe Vasile Miriuta, antrenorul care a impresionat in sezonul trecut.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Dan Petrescu CFR Cluj, #Petrescu antrenor CFR Cluj, #Dan Petrescu Liga 1 CFR , #antrenor