Dan Petrescu a refuzat nationala Romaniei - oficial

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 19:34
3521 citiri
Dan Petrescu a refuzat nationala Romaniei - oficial
Foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Dan Petrescu a refuzat postul de selectioner al Romaniei, potrivit unui comunicat oficial al celor de la CFR Cluj.

Clubul din Gruia a explicat ca "Bursucul" a fost ofertat de FRF dupa ce s-a luat decizia demiterii lui Christoph Daum, insa a hotarat sa continue proiectul inceput la Cluj.

Iata comunicatul integral al celor de la CFR:

"Clubul CFR 1907 Cluj doreste sa multumeasca Federatiei Romane de Fotbal pentru interesul manifestat in ceea ce priveste numirea antrenorului nostru in functia de selectioner, insa Dan Petrescu va ramane in continuare in Gruia pentru a-si continua munca inceputa in urma cu trei luni.

Apreciem profesionalismul de care FRF a dat dovada in purtarea acestor negocieri si pentru faptul ca a cerut acordul clubului nostru inainte de a discuta cu Dan Petrescu. Acest interes confirma inca o data, daca mai era cazul, faptul ca Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori romani.

Desi tehnicianul CFR-ului a anuntat public ca ar dori sa preia acest post, clubul nostru si antrenorul Dan Petrescu au decis sa continue acest proiect inceput impreuna, astfel ca SuperDan va ramane alaturi de toata suflarea alb-visinie pana la finalul contractului si va incerca sa readuca CFR-ul acolo unde ii este locul, in elita fotbalului european. Ne bucuram pentru aceasta decizie si speram ca echipa nationala a Romaniei sa gaseasca un antrenor la fel de bun ca Dan Petrescu.

Dorim sa precizam faptul ca Mister a ales sa continue in Gruia convins de proiectul inceput impreuna, pentru grupul de jucatori construit la CFR, care a demonstrat in primele etape ca formeaza deja o familie, si nu in ultimul rand pentru suporterii visinii. Mentionam ca nu s-a discutat in niciun moment al acestor negocieri de partea financiara intre clubul CFR si Federatia Romana de Fotbal, dar nici intre Federatia Romana de Fotbal si Dan Petrescu.

Ne dorim ca in viitorul apropiat atat echipa CFR 1907 Cluj, cat si Nationala Romaniei sa isi indeplineasca obiectivele propuse!

Multumim, Dan Petrescu! Multumim, FRF!"

Dan Petrescu a fost prima optiune a Federatiei pentru inlocuirea lui Daum, astfel ca Burleanu & Co. trebuie sa se reorienteze spre un alt tehnician.

"In carti" mai sunt Mircea Rednic si Cosmin Contra, insa nu sunt excluse nici surprize de genul Ioan Andone.

M.D.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Dan Petrescu selectioner, #Dan Petrescu refuza nationala, #Petrescu echipa nationala oferta , #CFR Cluj