Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Analiza lui Dan Petrescu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 13:52
2950 citiri
Analiza lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul formatiei Dinamo Moscova, a analizat cea de-a doua victorie a "alb-albastrilor" din acest sezon.

Tehnicianul roman a recunsocut, printre altele, ca a avut emotii mari in momentul in care adversarii de la Amkar Perm au deschis scorul.

Iata, mai jos, analiza lui Dan Petrescu:

"Este o victorie foarte importanta pentru noi, sunt 3 puncte de care aveam mare nevoie. partida nu a fost deloc usoara, am avut emotii mai ales in prima repriza, cand ei au deschis scorul. Mai avem foarte mult de munca, insa rezultatul obtinut este unul extraordinar.

Am avut absente importante, lipsa lui Yusupov si Noboa afectand exprimarea echipei. Amkar a folosit un sistem cu trei mijlocasi, asa ca era riscant sa folosesc doi jucatori ofensivi in zona mediana. Am folosit doi atacanti pentru ca trebuia sa avem un echilibru intre atac si defensiva.

Pe flancuri, jucatorii mei au avut mai multa libertate si mai mult spatiu. Sarcina lor a fost sa desfaca apararea celor de la Amkar, insa nu a fost usor. Jantscher si Dzsudzsak au schimbat pozitiile in banda, au jucat bine centrand mult in careul adversarilor."

Tehnicianul roman a vorbist si despre intalnirea cu reprezentantii fanilor, avuta cu o zi inaintea partidei.

"Fanii au intotdeauna dreptate. Ei platesc bani, ei se uita la meciuri, isi fac griji si nervi pentru echipa. Sa le asculti parerea este un lucru important si necesar. Ei au dreptul de a vorbi. Le multumesc pentru sprijin, a fost extrem de important pentru noi, mai ales ca ne aflam intr-o situatie delicata. Fara ei, ar fi fost mult mai greu sa obtinem aceasta victorie."

Victorie salvatoare pentru Dan Petrescu in Rusia

Dan Petrescu si echipa pe care o pregateste, Dinamo, au obtinut cea de-a doua victorie din acest sezon. Formatia din Moscova a trecut, pe teren propriu, de Amkar Perm, scor 3-2.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#analiza Dan Petrescu, #Dan Petrescu Dinamo Amkar, #Dinamo Moscova Amkar Perm rezultat, #Dan Petrescu rezultate Rusia , #Dinamo Moscova