Dan Petrescu, dat afara de rusi? Primele reactii oficiale de la Moscova

Marti, 25 Martie 2014, ora 22:48
3770 citiri
Dan Petrescu, dat afara de rusi? Primele reactii oficiale de la Moscova

Presa rusa a anuntat marti ca zilele lui Dan Petrescu pe banca tehnica a celor de la Dinamo Moscova sunt numarate, conducerea clubului chemand la discutii un alt tehnician.

Impresarul antrenorului roman, Nicolae Parnau, a recunoscut ca exista tensiuni la Dinamo, insa insista asupra faptului ca Petrescu nu va fi demis.

"Dan Petrescu are un contract clar cu Dinamo. El se ocupa de echipa, nu exista discutii despre rezilierea intelegerii. Nu stiu ce se va intampla maine sau peste o saptamana, dar in momentul de fata nu se pune problema unei demiteri.

Am citit ce a scris presa rusa. Pot sa va spun ca nu ma intereseaza daca cei de la Dinamo s-au intalnit cu un alt antrenor, e problema lor", a explicat Parnau intr-un interviu acordat agentiei ITAR-TASS.

Directorul sportiv al lui Dinamo Moscova, Guram Adzhoyev, nu a fost atat de hotarat, el lasand loc speculatiilor.

"Mergem inainte. Dan a fost la antrenament astazi si va veni si maine. Depinde doar de el sa continue. Cred ca antrenorul ar trebui sa-si stabileasca singur un ultimatum, nu conducerea. Nu poti sa pierzi puncte atat de usor. Obiectivul lui este sa califice echipa in Europa League iar pentru a obtine asta trebuie sa castige toate meciurile. Vom vedea ce va fi in continuare", a spus acesta.

Probleme mari pentru Dan Petrescu in Rusia: Risca sa fie dat afara!

Guram Adzhoyev a fost cel care s-a intalnit cu Stanislav Cherchesov, antrenorul celor de la Amkar Perm, presupusul inlocuitor al lui Petrescu.

Conducerea lui Dinamo Moscova si-a pierdut rabdarea cu Dan Petrescu dupa ce echipa nu a reusit decat o remiza in meciul cu Rubin Kazan si a cazut pe locul 5 in clasamentul din Rusia.

Sefii "alb-albastrilor" isi doresc ca Dinamo sa incheie sezonul pe podium iar meciul din etapa cu numarul 23, cu Tom Tomsk, va fi decisiv pentru viitorul "Bursucului".

Dan Petrescu mai are contract cu Dinamo Moscova pana in vara anului 2015.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Dan Petrescu dat afara Rusia, #Dan Petrescu demis Dinamo Moscova, #Dan Petrescu contract Moscova, #Dan Petrescu rezultate Rusia , #Dinamo Moscova