Dan Petrescu face din nou scandal in Rusia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 17:01
3574 citiri
Dan Petrescu face din nou scandal in Rusia

Dan Petrescu, antrenorul formatiei Dinamo Moscova, face din nou scandal in Rusia. De aceasta data, motiv nemultumirii tehnicianului roman il reprezinta meciurile amicale inter-tari programate la mijlocul acestei saptamani.

Petrescu se plange ca, din cauza meciurilor nationalelor, nu poate pregati asa cum trebuie derbiul cu Zenit Sankt Petersburg, din weekend.

"Nu vad sensul programarii unor meciuri amicale la sfarsit de an, atunci camd jucatorii sunt obositi. Fotbalistii au nevoie de o pauza. Spre exemplu, noi nu avem decat doua zile de odihna, ceea ce e extrem de putin. Imi este imposibil sa pregatesc asa cum trebuie meciul cu Zenit pentru ca, exceptand rusii, internationalii din lot nu au revenit de la echipele nationale. Daca am fi avut trei sau patru zile pana la partida ar fi fost foarte bine, insa asa noi ne vom reuni in formula completa in seara dinaintea meciului cu Zenit! Bine, si ei sunt in aceeasi situatie", a spus Petrescu in cazul unei conferinte de presa.

Tehnicianul roman este foarte suparat si pe selectionerul Rusiei, Fabio Capello, el reprosandu-i italianului faptul ca l-a folosit prea mult pe atacantul Aleksandr Kokorin.

"Ar fi fost mult mai bine daca l-ar fi folosit pe Kokorin mai putin, cel mult o repriza. El a evoluat deja in prea multe partide in acest sezon si ar fi fost bine daca nu ar fi fost folosit la nationala. Vom vedea daca il voi putea folosi cu Zenit, trebuie sa vedem in ce stare este", a mai spus Dan Petrescu.

Aleksandr Kokorin a evoluat pana in minutul 67 al meciului amical dintre Rusia si SUA, partida amicala incheiata cu scorul de 2-2.

In weekend, Dinamo Moscova se afla in fata unui meci extrem de important in etapa cu numarul 16 a primei ligi din Rusia, echipa lui Petrescu urmand a intalni campioana Zenit Sankt Petersburg.

15 puncte este diferenta dintre cele doua formatii in clasament, Zenit aflandu-se pe locul secund, in timp ce Dinamo este abia pe pozitia a 10-a.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#dan petrescu scandal rusia, #Dan Petrescu Capello Rusia, #meciuri Dan Petrescu Rusia, #Zenit Dinamo Dan Petrescu Rusia , #Dinamo Moscova