Dan Petrescu isi schimba obiectivul in Rusia

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 21:54
5409 citiri
Dan Petrescu isi schimba obiectivul in Rusia

Victoria obtinuta duminica in derbiul cu Spartak Moscova, scor 5-1, i-a schimbat planurile antrenorului celor de la Dinamo MOscova, Dan Petrescu, cel care admite ca obiectivul sau este altul.

Daca la numirea in functie "alb-albastrii" erau ultimii in Rusia, cu infrangeri pe linie, acum echipa da semne tot mai evidente ca si-a revenit si ca poate mai mult.

Astfel, obiectivul initial anuntat de Petrescu, evitarea retrogradarii, se transforma usor-usor in fortarea prezentei in cupele europene.

"Inca nu am rezolvat nimic, suntem doar pe locul 9 si mai avem mult de munca. La inceput ne gandeam cum sa scapam echipa de la retrogradare, dar acum toti cei din club ne dorim mai mult. Dar mai avem mult pana sa ajungem in fruntea clasamentului. Eu am plecat de la o echipa unde lucrurile mergeau excelent si am venit la o echipa cu probleme, nu mi-a fost deloc usor. Dar este o surpriza placuta si pentru mine, nu ma asteptam la un asemenea parcurs", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Dan Petrescu, victorie categorica in derbiul Moscovei (Video)

Dinamo Moscova, echipa antrenata de romanul Dan Petrescu, a obtinut o victorie categorica in derbiul capitalei Rusiei, invingand Spartak, in deplasare, cu un uimitor scor de 5-1.

Dan Petrescu, in culmea fericirii dupa victoria din derbiului Moscovei

Antrenorul lui Spartak, dat afara dupa ce a fost umilit de Dan Petrescu

"Bursucul" a reusit sa isi conduca echipa catre a opta victorie din acest sezon, unul care incepe sa arate din ce in ce mai bine pentru "alb-albastri".

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dan Petrescu obiectiv Dinamo Moscova, #Dan Petrescu rezultate Rusia, #Dan Petrescu rezultate Dinamo Moscova, #Spartak Dinamo rezultat , #Dinamo Moscova