Echipa lui Dan Petrescu, pas gresit in Rusia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 11 Mai 2013, ora 14:20
4289 citiri
Echipa lui Dan Petrescu, pas gresit in Rusia

Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a facut un pas gresit in prima liga rusa, remizand pe teren propriu, scor 1-1, cu FK Krasnodar.

Cum moscovitii sunt implicati in lupta pentru locurile de cupe europene, acest rezultat poate fi unul dezastruos, daca rivalele "alb-albastrilor" se vor impune.

Intalnirea din capitala Rusiei a inceput in nota de dominare a gazdelor. Formatia "Bursucului" arata o forma de invidiat in Rusia, avand o serie aproape incredibila de meciuri fara infrangere. Curios, sau poate nu, ultima infrangere din campionat pentru Dinamo dateaza tocmai din tur, atunci cand Kokorin & Co. au pierdut pierdut chiar pe terenul celor de la FK Krasnodar.

Jantscher a ratat prima mare ocazie a partidei in minutul 11. A fost o actiune superba a ungurului Dzsudzsak in banda dreapta, a urmat pasa in centru pentru Jantscher, insa atacantul austriac a incercat un sut plasat si a trimis balonul pe langa poarta.

Fernandez a avut si el o sansa buna, insa a reluat peste poarta, astfel ca la pauza s-a intrat cu scorul "alb" inregistrat de la inceput pe tabela, 0-0.

FK Krasnodar a dat lovitura la prima actiune ofensiva din partea secunda, uruguayanul Mauricio Pereyra marcand cu un sut frumos, de la 18-20 de metri.

Dan Petrescu a mutat imediat, introducand doi jucatori proaspeti in ofensiva iar Dinamo a restabilit egalitatea in minutul 68. A fost o lansare in adancime pentru Kokorin, pustiul "Bursucului" a castigat duelul cu fundasul advers si l-a executat pe portar.

Pana la final Dinamo a atacat dezlantuit, cu toata echipa, dar nu a reusit golul victoriei.

In urma acestui rezultat, moscovitii au ajuns la 47 de puncte, egaland pe Rubin Kazan, formatia clasata pe pozitia a patra in clasament.

Meciul dintre Dinamo Moscova si FK Krasnodar a fost transmis in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Min.90+4 Final de meci !!!

Min.85 Petrescu il arunca in lupta si pe Davydov.

Min.73 Ce ocazie pentru Dinamo! Fernandez rateaza insa din nou!

Min.68 GOOOL DINAMO !!! Kokorin este lansat in adancime, preia pe piept si inscrie cu un sut plasat, din 10 metri!

Min.55 Dubla schimbare facuta de Dan Petrescu, romanul ii trimite in teren pe Noboa si Solovyov.

Min.52 GOOOL KRASNODAR !!! Surpriza la Moscova !!! Mauricio Pereyra deschide scorul cu un sut plasat, de la 20 de metri!

Min.47 Shunin intervine foarte bine la sutul lui Wanderson.

Min.46 Incepe repriza secunda!

____________

Dan Petrescu protesteaza vehement dupa fluierul arbitrului.

Min.47 FINALUL PRIMEI REPRIZE!

Min.45 Dan Petrescu a sarit ca ars de pe banca de rezerve dupa ce un jucator de-al sau a fost faultat.

Min.30 Dinamo domina, insa nu mai are ocazii clare la poarta adversa.

Min.18 Yusupov reia bine cu capul un balon centrat de la coltul terenului, dar il trimite peste poarta.

Min.11 Balazs Dzsudzsak trece superb de un adversar in marginea careului lui Krasnodar, paseaza in 20 de metri pentru Jantscher, care a sutat pe langa poarta.

INFO: Interesant este faptul ca seria de invincibilitate a lui Dinamo a inceput in turul campionatului, imediat dupa o infrangere suferita pe terenul lui FK Krasnodar, scor 0-2.

Min.1 Incepe meciul !!!

INFO: Destul de putini spectatori la Moscova.

Echipa de start lui Dinamo Moscova: Shunin - Wilkshire, Fernandez, Granat, Lomic, Sapeta, Jantscher, Yusupov, Dzhudzhak, Solomatin, Kokorin.

Inaintea meciului, Dinamo Moscova se afla pe locul 5 al clasamentului din Rusia, cu 46 de puncte, cu patru mai putine decat Anzhi, ocupanta pozitiei a treia.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Petrescu rezultate Dinamo Moscova, #Dan Petrescu rezultate Rusia, #Dan Petrescu meciuri Rusia , #Dinamo Moscova