Jucatorii lui Dan Petrescu, amenintati (Video)

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 24 Septembrie 2012, ora 14:12
2177 citiri
Jucatorii lui Dan Petrescu, amenintati (Video)

Jucatorii lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova au fost amenintati chiar de catre suporterii echipei din capitala Rusiei.

Nemultumiti de rezultatele si exprimarea din teren a echipei, o parte dintre fani au facut scandal la sfarsitul saptamanii trecute. Intr-un final, vineri, cu o zi inaintea meciului cu Amkar Perm, ei au primit permisiunea lui Petrescu de a discuta cu jucatorii.

Aproximativ 20 de "ultrasi" au intrat astfel in cantonamentul lui Dinamo Moscova, "prinzandu-i" pe fotbalisti la antrenament.

Acestia au fost chemati la o discutie amicala si, usor-usor, s-au adunat in fata suporterilor furiosi. Baietii lui Petrescu nu au spus nimic, stand si ascultand, unii cu capul in pamant, reprosurile.

Mai mult, desi tonul reprezentantilor galeriei a fost unul calm, amenintarile nu au lipsit din discutie.

"Pe scurt, baieti, daca rezultatele astea rusinoase vor continua, si aici vorbesc doar in numele meu, actiunile vor fi complet diferite, nu vom mai discuta atat de linistit. Daca va vom mai vedea prin cluburi, asa cum s-a intamplat cu Kuranyi si Noboa, dar si altii au fost, puteti sa ramaneti acolo definitiv.

Voi nu intelegeti ce faceti, habar nu aveti pentru ce echipa jucati... Noi avem familii, avem o traditie... Jocul vostru ne face sa suferim, provoaca certuri in familiile nostre, cu parintii, sotiile, cu copiii... Vietile multora dintre noi inseamna doar Dinamo si trebuie sa intelegeti asta. Trebuie sa jucati, in primul rand, pentru echipa si abia apoi pentru banii pe care ii luati in fiecare luna", a spus unul dintre suporteri.

Victorie salvatoare pentru Dan Petrescu in Rusia

Imediat, un al doilea a intervenit.

"Uitati-va la meciul cu Spartak. Dupa ce ne-au umilit, baiatul asta, Noboa, intra intr-un club cu un zambet larg pe fata. Se duce acolo, arunca cu banii... Intra in meci, joaca cinci minute, primeste un cartonas rosu si pleaca. Apoi se plimba linistit in club si se bucura de viata. Nuse poate asa ceva!"

Analiza lui Dan Petrescu

Dupa vizita fanilor, Dinamo a obtinut cea de-a doua victorie din sezon, trecand de Amkar Perm cu scorul de 3-2.

Potrivit informatiilor din presa, niciunul dintre jucatorii lui Petrescu nu a fost surprins sarbatorind rezultatul prin cluburi, semn ca avertismentul a fost luat in serios.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#jucatori Dan Petrescu amenintati, #Dan Petrescu Dinamo Moscova, #galerie Dinamo Moscova, #Dan Petrescu rezultate Rusia , #Dinamo Moscova