Probleme mari pentru Dan Petrescu in Rusia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 01 Iulie 2013, ora 19:55
3295 citiri
Probleme mari pentru Dan Petrescu in Rusia

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Dinamo Moscovam are probleme mari in Rusia, fiind pe punctul de a pierde cel mai bun jucator din lotul "alb-albastrilor".

Miliardarii de la Anzhi Makhachkala au anuntat oficial conducerea lui Dinamo ca vor achita clauza de rezilierea contractului atacantului Aleksandr Kokorin.

Pentru varful in varsta de 22 de ani, considerat cel mai bun produs al fotbalului rus din ultimele sezoane, Anzhi este gata sa plateasca 20 de milioane de euro.

Mingea este acum in terenul jucatorului intrucat Dinamo nu mai poate face nimic, suma pregatita de Anzhi fiind clauza de reziliere a contractului. Astfel, daca tanarul atacant va accepta oferta gruparii din Daghestan, nimeni nu-l va putea opri sa plece.

Kokorin se va intalni miercuri cu sefii lui Dinamo Moscova pentru a-i anunta ce decizie a luat.

"Vom avea o sedinta a Consiliului de Administratie pe 3 iulie. Noi ne-am exprimat pozitia, nu vrem ca el sa plece, insa Alexandr a fost tacut pana acum. Probabil va vorbi la sedinta", a explicat presedintele moscovitilor.

Gandul ca isi va pierde cel mai bun fotbalist din lot ii da fiori lui Dan Petrescu, romanul lansand un nou atac la adresa conducerii.

"Nu mi s-a cumparat niciun jucator iar cel mai bun va fi vandut. Ce obiective sa mi se ceara? Daca terminam in primele 10 locuri, e foarte bine!", a declarat Dan Petrescu pentru Dolce Sport.

Dinamo Moscova nu a stabilit un buget de transferuri in acest sezon, astfel ca Dan Petrescu va fi nevoit sa se descurce cu lotul din sezonul trecut.

Acest lucru il nemultumeste profund pe roman, insa el nu poate pleca la alta formatie fara a plati despagubiri uriase, de 12 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan petrescu probleme Rusia, #Dan Petrescu transferuri Dinamo, #Dan Petrescu scandal Dinamo Moscova , #Dinamo Moscova