Secretul lui Dan Petrescu, dezvaluit de un jucator de nationala

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 07:17
4353 citiri
Secretul lui Dan Petrescu, dezvaluit de un jucator de nationala

Rezultatele excelente pe care Dan Petrescu le are la Dinamo Moscova l-au adus pe antrenorul roman, mai mult ca niciodata, in atentia jurnalistilor si conducatorilor de cluburi straini.

Si cand toata lumea se intreaba care este secretul tehnicianului, un fost jucator al nationalei Romaniei si, de asemenea, fost un fost elev al "Bursucului", a dezvaluit motodele de lucru ale antrenorului momentului din Rusia.

"Stie tactica, pregateste bine meciurile, echipele lui stau excelent la capitolul fizic si primesc putine goluri. Dar lucrurile acestea le fac multi alti antrenori. Petrescu are ceva mai mult. Are charisma de antrenor! Cum zicem noi, fotbalistii, are smecherie de antrenor! Putini au asa ceva", a povestit atacantul in Evenimentul Zilei.

De asemenea, Bucur mai spune ca Petrescu este un antrenor care stie sa isi apropie jucatorii, desi, din afara, lasa impresia unui tehnician sever, deloc prieten cu sportivii.

"Nu stiu cum il vede lumea la televizor, dar nu este deloc distant cu jucatorii. Stie sa faca o gluma, dar si cand sa-ti ceara implicare maxima. La antrenamentele lui nu te poti relaxa, sta tot timpul cu gura pe tine! Este foarte atent la aceste detalii. Dar nu obisnuieste sa dea amenzi", a mai spus Bucur.

Dan Petrescu, o cariera de exceptie

Dan Petrescu este unul dintre putinii antrenori care se poate mandri deja cu o cariera de exceptie.

Tehnicianul in varsta de 44 de ani a ajuns la a sasea formatie din cariera de antrenor si, cu o singura exceptie - Rapid, a avut succese pe linie. In Polonia, la Wisla Cracovia, a reusit sa mentina in top o echipa cu multe probleme intr-un campionat macinat de blaturi, la Sportul a construit practic echipa care a termnat pe locul 4 in sezonul 2005/2006, cu Unirea Urziceni a castigat titlul de campion al Romaniei si a impresionat in Liga Campionilor iar pe Kuban Krasnodar a transformat-o dintr-o divizionara secunda intr-o forta a primei ligi din Rusia.

Ultima minune a lui Petrescu se numeste Dinamo Moscova, formatie pe care a preluat-o cand avea infrangeri pe linie si pe care a dus-o la numai cinci puncte distanta de locurile de cupe europene, dupa ce a castigat marea majoritate a derbiurilor cu "granzii".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#secret Dan Petrescu, #Dan Petrescu cariera, #Dan Petrescu Gigel Bucur, #Dan Petrescu rezultate , #Dinamo Moscova