Dan Petrescu, aparat de o legenda

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 20:52
3052 citiri
Dan Petrescu, aparat de o legenda

Aflat intr-un moment critic in Rusia dupa ce a suferit trei infrangeri in ultimele meciuri, Dan Petrescu este aparat de o legenda.

Alexander Bubnov, fost fundas de fier al URSS, actualmente analist sportiv, a sarit in apararea tehnicianului de la Kuban Krasnodar.

"Da, rezultatele din ultimul timp al lui Kuban s-au deteriorat, dar sa nu uitam ca vorbim despre o nou-promovata in prima liga. Daca sefii clubului nu vor face ceva prostesc, vor avea in continuare incredere in Petrescu si vor investi masiv in perioada de transferuri din aceasta vara, iar Kuban va ramane in primele opt", a spus Alexander Bubnov.

Acesta il considera pe Dan Petrescu principalul artizan al rezultatelor obtinute de Kuban in acest sezon.

"Principalul merit pentru evolutiile lui Kuban il are Dan Petrescu. Sub comanda sa, echipa a jucat mai bine de la meci la meci, a luptat, dar mai intervin si astfel de momente, nimeni nu este imun la ele", a adaugat Bubnov.

Chiar si daca va fi dat afara de la Kuban Krasnodar dupa meciul cu Rubin Kazan, Petrescu nu va ramane mult timp pe drumuri.

Antrenorul roman a primit o oferta de la Lokomotiv Moscova, echipa care i-a pregatit un buget de transferuri de 20 de milioane de dolari.

Kuban Krasnodar va intalni duminica, de la ora 17:45, Rubin Kazan, in ultimul meci dinaintea pauzei competitionale din Rusia.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar , #Kuban Krasnodar