Dan Petrescu, comparat cu marele Lobanovski

Joi, 08 Iulie 2010, ora 12:40
3367 citiri
Dan Petrescu, comparat cu marele Lobanovski

Mijlocasul echipei Kuban Krasnodar, Arthur Tilisov, lauda metodele de pregatire folosite de tehnicianul roman Dan Petrescu.

Rusul il compara pe "Bursuc" cu marele antrenor Valeri Lobanovski "din punctul de vedere al ideii de joc pe care inceaca sa o imprime."

"Avem o echipa agresiva, punem multa presiune pe adversar si asta ne ajuta foarte mult in timpul meciurilor. Lui Dan Petrescu ii plac jucatorii care pot evolua pe mai multe posturi, apreciaza spiritul de sacrificiu din partea noastra. Cred ca ar putea fi comparat cu Valeri Lobanovski din punctul de vedere al ideii de joc pe care inceaca sa o imprime.

Cu fostii antrenori stiam dinainte cum vor decurge sedintele de pregatire, acum habar n-avem cu ce surprize va mai veni Dan. Antrenamentele sint tari, dar de fiecare data altele si asta nu are cum sa nu ne motiveze si sa ne faca sa dam totul.", a spus Tilisov, citat de site-ul oficial al gruparii din Krasnodar.

Valeri Lobanovski a fost cel mai mare antrenor ucrainean din toate timpurile, avand o cariera prolifica atat in Ucraina, cat si la nationala Uniunii Sovietice.

Lobanovski a a petrecut 21 de ani pe banca echipei Dinamo Kiev si a pregatit timp de 6 ani nationala Uniunii Sovietice. Ucraineanul a mai pregatit echipele Dnepr Dnepropetrovsk, Emiratele Arabe Unite, Kuweit si Ucraina.

Valeri Lobavonski s-a stins din viata in 2002, la varsta de 63 de ani, la aproximativ un an de la retragerea din activitate.

C.F.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar, #Valeri Lobanovski , #Kuban Krasnodar