Dan Petrescu i-a pus pe jar pe rusi

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 13:22
3237 citiri
Dan Petrescu i-a pus pe jar pe rusi

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Kuban Krasnodar, a reusit sa-i puna pe jar pe sefii gruparii ruse.

Intr-un interviu acordat presei locale, "Bursucul" a declarat ca el lucreaza bine atata timp cat are siguranta si a reamintit ca intelegerea cu echipa din Krasnodar ii expira intr-un an.

"Eu am un contract care mai e valabil un an de zile. Acum am o atitudine buna. Eu lucrez numai cu contract si astept oferte.

Astept o oferta de la echipa mea, acum este cel mai bun moment pentru a discuta despre viitor", a spus Petrescu.

Tehnicianul roman a vorbit si despre motivatia echipei in playoff-ul primei ligi din Rusia, insa mesajul sau a parut a fi tot unul adresat conducerii.

"Exista doua tipuri de motivatie, sportiva si economica. Atunci cand prima nu da roade, exista cea de-a doua. Banii intereseaza pe toata lumea", a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a ajuns la Kuban la inceputul lui 2010, atunci cand echipa era in liga secunda. Desi se vorbea ca romanul semnase un angajament valabil 5 ani, in realitate acesta a fost numai pe 3 ani, cu un salariu fabulos, de aproximativ un milion de euro pe sezon.

Sub bagheta lui Petrescu echipa a promovat la pas si acum s-a calificat in playoff primei divizii, urmand a se lupta pentru locurile de cupe europene.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dan Petrescu contract Kuban, #Dan Petrescu Rusia, #dan petrescu prelungire contract, #Dan Petrescu antrenor Rusia , #Kuban Krasnodar