Dan Petrescu: Ma gandesc serios sa plec de la Kuban

Marti, 28 Iunie 2011, ora 12:10
4658 citiri
Dan Petrescu: Ma gandesc serios sa plec de la Kuban

Dan Petrescu ia in calcul plecarea de la Kuban Krasnodar in aceasta vara.

Tehnicianul roman a fost dezamagit de reactia conducatorilor rusi, dupa ce echipa a pierdut trei meciuri consecutive in campionat.

"Cei de la club au fost foarte suparati, in special cand am pierdut derby- ul cu concitadina FC Krasnodar (n.r. scor 0-1). Nu se intelege insa ca la cealalta echipa se cheltuiesc, poate, mai multi bani ca la noi! E firesc sa-ti doresti mult, sa-ti propui obiective indraznete, dar trebuie sa si analizezi daca ai conditiile necesare pentru a le indeplini", spus Dan Petrescu pentru editia tiparita a cotidianului Evenimentul Zilei.

"Mie imi place sa am stabilitate si mana libera la echipa, asa ca, pana de curand, nu m-am gandit la plecare. Am facut un proiect pe termen lung si doream sa-l duc pana la capat. Cele trei infrangeri consecutive pe care le-am inregistrat pana la meciul de la Kazan m-au facut insa sa ma gandesc serios la ce este mai bine pentru cariera mea. In Rusia, campionatul s-a intrerupt aproape o luna de zile, asa ca am timp sa analizez in detaliu ceea ce voi face. Ma voi intalni apoi cu patronul meu si ii voi comunica decizia pe care o voi lua", a continuat acesta.

Dan Petrescu, erou la Krasnodar: Am fi terminati fara el

"Bursucul" sustine ca nu duce lipsa de oferte, insa nu vrea sa dezvaluie din partea caror echipe.

"Nu vreau sa ma laud, dar am primit mai multe propuneri, mai ales in perioada in care Kuban obtinea rezultate bune. Am oferte, dar nu pot sa spun de unde", a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a refuzat o super oferta

Chiar daca a primit reprosuri, Dan Petrescu se declara multumit de rezultatele inregistrat de Kuban Krasnodar in aceasta prima parte a campionatului rus.

"Eu zic ca e foarte bine ca am terminat turul de campionat pe locul sapte, iar acum, dupa prima etapa a returului, am urcat pe sase. Ca amanunt, Kuban Krasnodar n-a reusit in toata istoria ei sa evolueze doua sezoane la rand in prima liga din Rusia", a conchis Petrescu.

Dupa 16 etape jucate in prima liga rusa de fotbal, Kuban Krasnodar ocupa locul 6 in clasament, la 10 puncte distanta de prima clasata, TSKA Moscova, care are si un meci mai putin disputat.

Dan Petrescu (43 de ani) o pregateste pe Kuban Krasnodar de la inceputul anului 2010.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Petrescu plecare Kuban, #Dan Petrescu antrenor Kuban , #Kuban Krasnodar