Dan Petrescu se pregateste de derbi in Rusia

Sambata, 28 Mai 2011, ora 16:23
2094 citiri
Dan Petrescu se pregateste de derbi in Rusia

Formatia pregatita de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, va disputa duminica un meci de interes maxim in prima liga din Rusia, cu TSKA Moscova.

Kuban, locul 5 in "Premier League", va intalni in deplasare, duminica, incepand de la ora 18:00, ocupanta pozitiei secunde, TSKA Moscova, in cel mai important meci al etapei din perspectiva ierarhiei din Rusia.

Cele doua formatii sunt despartite de numai un punct, insa moscovitii au un joc mai putin disputat.

Atacantul transferat de "Bursuc" de la CFR Cluj, Lacina Traore, promite ca va face un meci mare in fata unuia dintre cele mai mari cluburi din Rusia.

"Meciul cu TSKA Moscova nu va fi un meci ca oricare altul. TSKA e un club mare, unul dintre cele mai mari din Rusia. E foarte cunoscuta in Europa. S-au intarit foarte mult si va trebui sa tragem tare ca sa iesim cu bine.", a declarat Traore.

In cazul unui succes, Kuban Krasnodar poate reveni pe prima pozitiei in clasamentul din Rusia, ocupat in acest moment de echipa la care evolueaza brazilianul Roberto Carlos, Anzhi Makhachkala.

In cele 10 meciuri disputate pana in prezent in prima liga, gruparea pregatita de fostul mare international roman a inregistrat cinci victorii, doua remize si trei infrangeri, totalizand 17 puncte.

In etapa urmatoare, Kuban Krasnodar va intalni pe teren propriu formatia Amkar Perm, aflata pe locul 15 in clasament.

In alta ordine de idei, presa din Rusia a anuntat joi ca Dan Petrescu s-ar afla in atentia formatiei Chelsea Londra.

Dan Petrescu, despre interesul lui Chelsea

"Bursucul" s-a declarat magulit de posibilul interes al englezilor, dar a mentionat ca se gandeste doar la echipa pe care o antreneaza in acest moment.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar, #Petrescu derbi Rusia, #Lacina Traore, #tska moscova , #Kuban Krasnodar
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
asa , pregateste-te bine Petrescule !
Poza ghighi
ghighi
rank 5