Exclusiv Dan Petrescu: Singura oferta a fost de la Steaua

Duminica, 31 Octombrie 2010, ora 17:52
1700 citiri
Exclusiv Dan Petrescu: Singura oferta a fost de la Steaua

Antrenorul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, spune ca signura oferta concreta pe care a avut-o din Romania a fost de la Steaua.

"Nu am avut nici macar o discutie cu cei de la CFR Cluj. Nu s-a pus niciodata problema sa plec de la Kuban. Singura oferta pe care am primit-o din Romania a fost de la Steaua, dar nu am putut accepta", a spus Dan Petrescu pentru Ziare.com.

Referitor la fostii sai elevi de la Unirea Urziceni, ajunsi intre timp la Steaua, Dan Petrescu a garantat ca acestia sunt suficient de valorosi pentru a imbraca tricoul ros-albastru.

"Pot sa spun ca toti au valoare, ii cunosc foarte bine. Dar nu pot sa imi dau cu parerea despre ei deoarece nu mai sunt jucatorii mei, nu stiu cum s-au antrenat", a explicat Petrescu.

Vorbind despre promovarea in prima liga din Rusia, Petrescu a spus ca i-a fost greu sa isi indeplineasca obiectivul.

"Nu oricine poate face fata in liga a doua din Rusia. Se joaca in conditii dificile, am avut cate doua deplasari consecutive. Distantele sunt destul de lungi, astfel ca trebuie sa gasesti remediu impotriva oboselii", a conchis Petrescu.

Intrebat daca va face transferuri in masa in pauza competitionala din iarna, Petrescu a mentionat ca are alta strategie.

"Nu o sa transfer zece jucatori in aceasta pauza, deoarece ar fi foarte dificil sa ii integrez", a precizat "Bursucul".

Dan Petrescu a reusit sa promoveze fara probleme in prima liga din Rusia, asigurandu-si obiectivul cu patru etape inainte de final.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#dan petrescu, #Steaua, #Kuban Krasnodar, #CFR Cluj , #Kuban Krasnodar