Nori negri pentru Dan Petrescu. Rusii i-au fixat un obiectiv imposibil

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 11:40
4096 citiri
Nori negri pentru Dan Petrescu. Rusii i-au fixat un obiectiv imposibil

Dan Petrescu ar putea avea probleme serioase in parioada urmatoare la Kuban Krasnodar. Imbatati de succesul echipei, sefii i-au trasat antrenorului roman un obiectiv ce pare imposibil.

Accederea "galben-verzilor" in playoff-ul primei divizii din Rusia a insemnat, automat, indeplinirea obiectivului pe care Petrescu l-a avut fixat la startul sezonului - evitarea retrogradarii.

Sefii lui Kuban cred acum ca echipa poate mult mai mult si i-au transmis "Bursucului" ca vor o clasare in primele 5 echipe la finalul playoff-ului!

"Am batut toate recordurile la Kuban, dar sa nu credeti ca rusii fac tumbe de bucurie, acum vor mai mult. Dupa ce am terminat pe locul 8, acum vor sa fim in primele 5 dupa play-off. Mi se pare corect si normal, doar asa putem creste", a spus Petrescu la GSpTV.

"Bursucul" a explicat apoi si reactiile nervoase pe care le-a avut, pe final de campionat, la adresa publicului.

"Publicul este foarte exigent, asemanator cu cel din Romania. Au fost vreo doua-trei meciuri in care spectatorii puneau presiune, asteptand sa avem 3-0 pana la pauza. Jucatorii mi s-au plans ca resimt aceasta presiune, ca sunt huiduiti dupa primele 15 minute. Sunt incantat ca anul acesta am avut cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu", a mai spus Petrescu, el precizand ca atmosfera generala din fotbalul rus este una mult mai buna decat cea din Romania:

"Cand ma uit la rezultatele echipei mele, nu pot gandi decat ca am ales bine atunci cand am plecat din Romania. Nu eram sigur ca am facut bine cand am ales sa vin in Rusia, pentru ca lasam o echipa de Champions League. Aici atmosfera este alta, emisiunile sportive sunt foarte putine, patronii nu apar niciodata la televizor. Este o tara destul de mare si totusi nu exista televiziune care sa-i promoveze. Probleme cu arbitrii nu exista si nici nu cred ca vor aparea. La noi va mai trebui sa treaca mult timp pana sa se faca o curatenie" a incheiat Dan Petrescu.

Kubanul lui Petrescu a terminat campionatul pe locul 6, inaintea unor formati ca Anzhi sau Rubin Kazan, insa noul obiectiv al lui Petrescu este aproape imposibil, toate cele 8 echipe calificate in playoff avand ca tinta declarata primele locuri in clasamentul final si calificarea in intrecerile europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#nori negri dan petrescu, #obiectiv imposibil dan petrescu, #Dan Petrescu Kuban Krasnodar , #Kuban Krasnodar