Petrescu: Poate din vara vin la Steaua

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 08:50
2878 citiri
Petrescu: Poate din vara vin la Steaua

Antrenorul care a castigat titlul cu Unirea Urziceni, Dan Petrescu, nu exclude o revenire in Liga I, chiar la Steaua Bucuresti.

"Bursucul" a vorbit despre noua sa echipa, Kuban Krasnodar, spunand ca va aplica aceeasi strategie care i-a adus titlul si 8 puncte in Liga Campionilor cu Unirea Urziceni.

"Voi aplica acelasi model ca la Unirea. Tot cantonamente si tot disciplina, desi imi va fi mai greu, pentru ca in ultimii ani cei de la Kuban au avut antrenori care ii lasau mai liberi pe jucatori.

Eu visez sa ajung in Occident printr-o performanta in Rusia pentru ca e clar ca din Romania direct in Occident e foarte greu sa ajungi ca antrenor. Nu se stie niciodata daca voi antrena la Steaua! Poate chiar din vara. Ca antrenor poti fi demis oricand si nu stii ce oferte vei primi." a spus Petrescu in editia tiparita a Prosport.

Dan Petrescu este antrenorul divizionarei secunde ruse, Kuban Krasnodar. Tehnicianul roman a semnat un contract valabil 3 sezoane, avand optiunea de prelungire pe inca doi ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dan petrescu, #Steaua Bucuresti, #Kuban Krasnodar , #Kuban Krasnodar
Comentarii
V
vasile7
rank 1
VAI DE CAPUL LUI ACUM INCEPE DECADEREA,,,,UN ANTRENOR ADEVARAT AR TREBUI SA FIE CEVA MAI DIPLOMAT,,,